Menu Zavřít

Móda se dnes nakupuje pomocí módního inspirátoru

28. 1. 2019
Autor: PNM International

Rozhodně si módní inspirátor nepleťte s cenovými srovnávači. Ty se, pokud jde o módu, neuplatnily. Módní sortiment je v e-shopech příliš rozmanitý. Co však nejenom ve světě, ale už i u nás funguje, jsou módní inspirátory. Významným hráčem v této oblasti je Modio.

Modio je inspirátor pro každého, kdo miluje módu, nebo hledá konkrétní kousek do šatníku. Obsahuje nejen nabídku e-shopů, ale i kamenných obchodů. Vše lze přitom najít na jednom místě a v takto obrovské nabídce i sofistikovaně vyhledávat. Nikoho z nás přece nezajímá oblečení ve velikosti, která nám nepadne. U Modio si stačí snadno nadefinovat velikost obuvi či oblečení a inspirátor pak nabízí jenom takovou módu, která vám velikostně sedne.

Hlídací pes na slevy

Výhodou je, že si máte Modio možnost personalizovat ještě více. Uložíte si zde kousky, které se vám líbily a na které se chcete ještě podívat, než se případně rozhodnete si je zakoupit. Pokud se navíc u daného produktu změní cena, tedy výrobek zlevní, Modio vás o tom obratem informuje. Právě Modio je vždy první, kde se dozvíte o aktuálních slevách své oblíbené módy – obchodu, značky nebo konkrétního produktu.

Kolem Modio.cz se sdružují lidé, pro které je móda skutečná vášeň

A nejsou to jen módní blogeři. Zatímco různé outfity po sociálních sítích, jako je třeba Instagram, jsou spíše „na koukačku“, Modio je módní realita, díky které snadno zkombinujete různé fashion kousky, a ještě je levně nakoupíte.

Dokonalý přehled o aktuální módě

Módní inspirátor nabízí přehled o populárních značkách, jako jsou Guess, GAP, Triumph, ale i těch nejluxusnějších, kam patří například Hugo Boss, Valentino, nebo Karl Lagerfeld. Stejně tak snadno najdete i specifické kategorie módy. Nastávající maminky ocení, že získají snadný přehled o těhotenské módě. Ale třeba i o oblečení pro kojence a batolata, či o dětské obuvi.

BRAND24

V Modio si snadno uděláte přehled o dámském, pánském i dětském oblečení. Hledat lze konkrétní značky i obchody. Chcete se třeba podívat na aktuální nabídku Desigual? Žádný problém. Inspirátor sám doporučí i oblíbené značky. Hledáte kvalitní dětskou obuv? Modio vám nabídne například kvalitní sortiment italské značky dětské obuvi Primigi. Samozřejmě s odkazem na obchod či e-shop, kde si Primigi můžete ihned pro své dítě zakoupit.

Ještě výhodnější nákupy módy

S módním inspirátorem Modio.cz je nákup módy zábavnější, sofistikovanější, rychlejší i výhodnější. Stačí si udělat účet a využívat všechny výhody, které „členství v tomto fashion klubu“ nabízí. Nic to nestojí, jenom máte opět možnost módu nakupovat výhodněji.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).