Menu Zavřít

Konference o coworkingu TechoCon 2018

10. 9. 2018
Autor: Idealab

Kanceláře se čím dál rychleji mění, práce v nich stejně tak. Jak funguje moderní coworking? Jak na tyto změny musí reagovat architekti a další specialisté, kteří se na jejich přípravě podílejí? To budou hlavní témata konference, kterou v Praze pořádá 13. 9. 2018 společnost Techo, přední evropský výrobce kancelářského nábytku.

Celodenní program konference TechoCon je určený architektům, designérům a dalším specialistům z oblasti trhu nemovitostí. Řeč bude hlavně o nových technologiích, pracovním prostředí a trendech zařizování kancelářských prostor. Podtitul konference The Workplace of the Future slibuje mnohé: od témat coworkingu až po technologické novinky.

Od sdílení k prostoru

S tím, jak se v posledních letech mění kancelářská práce, mění se i nároky na prostor. Různé koncepty open space dnes přecházejí do nových forem co-workingů, které využívají i velké firmy. Sdílení informací, lidské síly a talentu s sebou nese zcela nové pohledy na práci, na které musejí reagovat i architekti a interiéroví designéři. Na konferenci vystoupí specialisté z USA, Velké Británie a dalších zemí, kteří mají s těmito formami praktické zkušenosti.

Největším trendem současnosti je změna. O tom, jak změny promítnout do architektonického navrhování, bude TechoCon především. Přednášející na TechoConu jsou zkušení praktici, kteří představí konkrétní postupy, jak prostory v moderních kancelářích navrhovat.

Registrace na konferenci

Organizátoři chtějí, aby konference byla dostupná všem, proto je účast zdarma: stačí se registrovat na webu. Do konference zbývá několik dní, proto svou registraci neodkládejte. Pro všechny účastníky je kromě celodenního programu k dispozici i řada doprovodných workshopů a po skončení akce ebook se všemi přednáškami.

Pořadatelem je TECHO, významný evropský výrobce a dodavatel kancelářského nábytku a interiérů. Konferenci doprovází pravidelný týdenní blog s novinkami z oboru na www.techocon.cz

TechoCon 2. ročník odborné konference o nových technologiích a inovacích v pracovním prostředí

Kdy: čtvrtek 13. září 2018

BRAND24

Kde: Showroom TECHO, U Továren 770/1b, Praha 10 - Hostivař

Registrace zdarma: www.techocon.cz


  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).