Menu Zavřít

Do pražského obchodního centra Šestka vstupuje fond Pale Fire Capital

27. 10. 2016
Autor: Tescoma.cz

Český investiční fond Pale Fire Capital investuje do pražského obchodního centra Šestka. To nedávno změnilo majitele, když jej od společnosti Immo Group koupila česká skupina Wood & Company. Šestka je tak nyní plně ovládána česko-slovenským kapitálem.

Hlavními investory Pale Fire Capital jsou zakladatelé ePojisteni.cz Jan Barta, Dušan Šenkypl a David Holý. „Během dvou let máme ambici zvednout návštěvnost centra až o 25 procent a kromě návštěvníků se zaměříme i na spokojenost nájemců centra, kterým chceme pomáhat zvyšovat tržby. Zaměříme se také na využití potenciálu technologií a internetu, s kterým máme velké zkušenosti,“ uvedl Barta.

BRAND24

Šestka, která se nachází v blízkosti Letiště Václava Havla, je již druhou velkou pražskou realitní akvizicí, kterou skupina Wood & Company v poslední době uskutečnila. V srpnu se stala majitelem vysočanské Galerie Harfa, stojící nedaleko O2 areny.

„Jsme rádi, že se nám podařilo realizovat v krátkém čase již druhou investici na pražském trhu komerčních realit. Zároveň nás těší, že se hlavními investory do Fondu vytvořeného speciálně pro akvizici OC Šestka stali právě zakladatelé ePojisteni.cz, kteří mají rozsáhlé podnikatelské zkušenosti a zároveň chuť se aktivně účastnit řízení OC Šestka,“ uvedl partner a šéf Wood & Company Vladimír Jaroš.


  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).