Menu Zavřít

Air Canada rouge nabízí přímé letecké spojení z Letiště Václava Havla Praha do Kanady

30. 5. 2016
Autor: Danyi

Kanadský národní dopravce rozšiřuje svou nabídku celosvětových destinací a nově zahajuje sezónní operování non-stop linky mezi Prahou a Torontem.

Zahajovací let je již 30. května. Spojení bude v nabídce 3x týdně, a to v pondělí, ve čtvrtek a v sobotu. Odlet z Prahy je vždy ráno v 9:30 a plánovaný přílet do Toronta je ve 12:40 místního („kanadského“) času. Celková doba letu do Toronta je 9 hodin a 10 minut.

 X

Lety z Toronta jsou nabízeny vždy ve středu, v pátek a v neděli v 16:55 s plánovaným příletem do Prahy v 7:20 následujícího dne. Přímé spojení Praha – Toronto je nabízeno v průběhu letní sezóny a to do 29.9. 2016. Letoun nasazený na tuto dálkovou trať je inovovaný Boeing 767 pro 280 cestujících.

 Air Canada

Společnost Air Canada rouge nabízí celou řadu prémiových služeb, které ocení zejména obchodní cestující, pro které je komfort, v průběhu cestování, velmi důležitým faktorem. Zahrnují všechny prioritní služby, počínaje odbavením až po bezkonkurenční luxus a pohodlí v oddělené kabině Premium rouge. Třída Premium rouge nabízí v porovnání s jinými prémiovými produkty nadstandardní služby!

Air Canada

Pro kabinu Premium rouge je vyhrazena extra posádka se speciálně školenými letuškami, které zajistí všechny služby s úsměvem a postarají se, aby Vaše cesta byla zahájena nevšedním způsobem. Služby v Premium rouge jsou:

• Oddělená kabina
• Větší a prostornější sedadla nabízející více prostoru pro nohy a větší možností sklopení
• Dvě zapsaná zavazadla v nadstandardní hmotnosti (2×32 kg)
• Welcome drink
• Bezplatné alkoholické nápoje. Výběr z kvalitních vín a destilátů.
• Gurmánský zážitek v podobě teplého jídla servírován na kvalitním nádobí
• Bezplatné zapůjčení tabletu (iPad)
• Prioritní odbavení u check-in, prioritní odbavení zavazadel a prioritní nástup do letadla • Standardní získávání nalétaných mil do věrnostního programu „Aeroplan“, které zákazník může využít při letech s jakýmkoliv Star Alliance dopravcem.

Air Canada rouge je rovněž výbornou volbou při letech dále za Toronto nejen po celé Kanadě, ale např. i do USA, Karibiku, a nebo třeba na Hawai. Zákazníci mohou využít snadného a krátkého přestupu v Trontě, kde samotný přestup probíhá v rámci jednoho terminálu. Cestující se nemusí starat o své zapsané zavazadlo, jelikož je jim automaticky přesunuto na návazný let, podobně jako v Evropě, kde využíváme výhod Schengenského prostoru.

 Air Canada

Pokud cestující pokračují do USA, je let s touto kanadskou společností velmi vhodnou variantou, protože Air Canada, jakožto jediná neamerická společnost, může nabízet výhody tzv. zrychleného bezpečnostního programu.

 Canada Air Logo

Air Canada rouge nabízí na všech svých letech nejnovější zábavní systém, tzv. Player, na který je možno se bezdrátově připojit a streamovat tak veškerý jeho obsah z jakéhokoliv místa v letadle. K bezdrátovému připojení můžete využít buď svá chytrá zařízení (tablet, mobil) nebo počítač. Pokud žádné takové zařízení nevlastníte nebo je při své cestě s sebou nemáte je možno si zapůjčit iPad air a o zábavu rozhodně připraveni nebudete. Služba zapůjčení tabletu je v Premium rouge zdarma. Na zábavní systém se napojíte jednoduše přes předem nainstalovanou aplikaci a během několika okamžiků můžete procházet širokou nabídku filmů, muziky a mnoho dalšího.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).