Sekaná pro gurmány
Co dnes považujeme za bufetové jídlo, ještě po první světové válce většina české populace…
18. prosince 2017
reportáže, politika, gastronomie
Od roku 1993 pracoval v ČTK a v letech 2000-2013 jako reportér v týdeníku Reflex, kde se věnoval politice, gastronomii a společenským tématům. Pro týdeník Euro pracoval od roku 2013 do roku 2017, zaměřuje se na politiku, gastronomii a reportáže. Je autorem knih Hostina sviní, Best(ie) od Česko a knižního rozhovoru s Miroslavem Štěpánem Můj život v sametu aneb Zrada přichází z Kremlu.
Co dnes považujeme za bufetové jídlo, ještě po první světové válce většina české populace…
18. prosince 2017
Lídr pražské kandidátky Pirátů Jakub Michálek má dvě různé tváře. Zatímco v televizi umí…
15. října 2017
Prezident Miloš Zeman je naše jistota. Dejte mu mikrofon a sebehorší publikum a o…
9. října 2017
Klub Kotelna v jihomoravské Kuřimi je dobře maskovaný. Schovaný mezi sídlištními paneláky…
7. října 2017
Piráti možná poprvé usednou ve sněmovně, ukazují poslední předvolební průzkumy. Některé…
2. října 2017