Klára Donathová (don)

Klára Donathová redaktorka týdeníku Euro
donathova@mf.cz
Zaměření:

gastronomie, design, umění, právo

Vystudovala Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze a od roku 2006 je advokátkou. V roce 2010 začala psát recenze restaurací, kaváren a barů pro SCUK.cz, následně do Lidových novin a od roku 2014 do týdeníku Euro. Je spoluautorkou přílohy TOP Restaurace a od září 2016 i redaktorkou týdeníku Euro. Nejraději jí a vaří, připravuje a pije kávu, sedí v baru a míchá drinky.

Publikované články

 Paloma Restaurant

Paloma Restaurant: stoprocentní péče za hranicí Prahy

Špičkový servis a velmi dobré jídlo v luxusním prostředí.

27. května 2018

 Fastfood, ilustrační hozuo

Musíme tam všichni. I fastfood může mít styl

Když se i ta nejzdravější strava přejí nebo máte prostě chuť dát si něco skvělého,…

20. května 2018

 Benjamin: čerstvý vítr vane z Norské

Benjamin: čerstvý vítr vane z Norské

Nový finediningový koncept nebude pro každého, ale příznivce si najde.

12. května 2018

 Ristorante Santo

Ristorante Santo: Itálie na soutoku

Ristorante Santo se vymyká provinčním pizzeriím ve většině ohledů.

5. května 2018

 Vinný bar Thir: zázrak v Táboře

Vinný bar Thir: zázrak v Táboře

Gastronomické podnikání s úctou k přírodě i člověku si zaslouží pochvalu.

29. dubna 2018