Menu Zavřít

Zůstaňte v Praze! Průvodce týdeníku Euro víkendovou metropolí #14

5. 8. 2016
Autor: prague-up.com

Tento víkend vám Prague-Up kalendář připravil pěknou dávku letního undergroundu.

Kom!ks ve Stojírně

Kom!ks, to je dvoudenní párty, která vás nenechá spát. Pátek nabídne americký projekt Floorplan aka Roberta Hood, který netradičně mixuje syrové techno, americký gospel a tradiční rnb. V sobotu se můžete těšit na deep house v podání Fort Romeau, klávesistu projektu La Roux nebo na Mexičana Mike Montano. Tančit se bude uvnitř i venku velkolepého industriálního prostoru na Kolbence. A v noci se přidají světelné a video instalace.

KOM!KS ve Strojírně (Zdroj: prague-up.com) KOM!KS ve Strojírně

Pitíčko s Johnny the Horse

Další dekadentní večírek se bude konat v pátek na smíchovském nábřeží. Dorazte na celovečerní pitíčko za doprovodu Johnny the Horse dj setu, po kterém budou následovat Step by Step, Lorok a další. A že nevíte o koho jde? Přijďte poznat. Potěší vás určitě venkovní bbq, chillout a speciální koktejly.

Pitíčko na smíchovském nábřeží (Zdroj: prague-up.com) Pitíčko na smíchovském nábřeží

Benefice pro Punctum

Kdo se bude v pátek držet spíše v centru, může se zatoulat na ostrov Štvanice. Tady se bude konat benefiční párty pro žižkovský prostor Punctum. Downtempovou venkovní stage rozehrají Eva Porating, Click Joe a Yadel. O dubstep & bassovou vnitřní stage se postarají Yukimura, Insane, Tono&Valoa a Teapot. Prostě muzika až do rána, ale také pingpongový stůl a čerstvé saláty Radima Labudy.

Vila Štvanice (Zdroj: prague-up.com) Vila Štvanice

Kiev na (A)voidu

Loď, která do železa ještě rozhodně nepatří. To je (A)void Gallery s originálním barem v podpalubí i na palubě. Vstupte do prázdna na sobotní plavbě s Vero, představitelkou kievského undergroundu, spolu s lokálními matadory Aitcher Clark, Unclean a KinA.

(A)void Gallery (Zdroj: prague-up.com) (A)void Gallery

Chemie bláznivé současnosti

Pokud chcete strávit víkend v poklidnějším tempu, pak doporučujeme Bubenskou 1. V The Chemistry Gallery visí nové obrazy, expresivně abstraktní figurace Petra Motyčky a Dana Trantina, kteří čerpají inspiraci z jejich tříměsíčního uměleckého pobytu v Portoriku a následného pobytu v Los Angeles. Přijďte se podívat na naši zblázněnou současnost jejich očima. Otevřeno v sobotu od 11 do 19:30.

BRAND24

The Chemistry Gallery (Zdroj: prague-up.com) The Chemistry Gallery

Další akce najdete v Prague-up kalendáři.


  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).