Menu Zavřít

Týdeník Euro vydává speciální magazín Top Amazing Places 2018

3. 12. 2018
Autor: Redakce

Týdeník Euro z vydavatelství Mladá fronta přináší po magazínech Top miliardáři, Top advokátní kanceláře, Top restaurace a Top české pivo svůj pátý tištěný speciál. Poprvé vycházejí Top Amazing Places 2018 s podtitulem Nejkrásnější místa v Česku. Průvodce po výběru nejkouzelnějších míst je ve volném prodeji od pondělí 3. prosince jako samostatně prodejný speciál týdeníku Euro.

Novinka týdeníku Euro se ptá: Co kdybyste nemuseli za skvělými službami, pohodlím a krásou jezdit do zahraničí? Hlavní kritéria výběru dal dohromady tým Amazing Places spolu s redakcí týdeníku Euro. „Na rozdíl od jiných speciálů, jako jsou třeba Top miliardáři nebo Top restaurace, jsme spojili síly s partou nadšenců, která už roky zajímavá místa hledá, navštěvuje a popisuje v rámci svého projektu Amazing Places. Věřím, že čtenáři ocení i pestrost výběru míst,“ řekl Vadim Fojtík, šéfredaktor týdeníku Euro, vydavatelství Mladá fronta.

Redakční tým projel celé Česko a vybral pro čtenáře ta nejkouzelnější místa pro dovolenou na romantických chalupách, statcích, farmách, v útulných roubenkách, mlýnech, výjimečných penzionech, hotelech, apartmánech i lázních. Více než stošedesátistránkový speciál přináší mimo jiné recenze těch nejatraktivnějších míst a doporučení kvalitních restaurací. Pro větší přehlednost a čtenářský komfort jsou jednotlivá místa rozdělena do několika kategorií: Český venkov, Na samotě u lesa, Život na zámku, Design, Celý den v županu a další.

Top Amazing Places 2018

BRAND24

„V příštím roce plánujeme osvědčený koncept tištěných top speciálů rozvíjet a přicházet s dalšími novými projekty. Jasné obrysy již získává náš další nový magazín s názvem Hipster, který začne vycházet od března a doplní portfolio ekonomické divize Euro. Chtěli bychom novým titulem oslovit především studenty a čerstvé absolventy vysokých škol a skupiny mladých čtenářů s vyššími příjmy, kteří si chtějí zachovat rozhled a být v „obraze“. Zároveň chceme přijít s novinkami v divizi Motoristických titulů. Plánujeme vydávat dva nové magazíny pod značkou Active Sport, v nichž budeme sledovat nejen trendy v oblasti sportu, ale i designu a technologiích se sportovním segmentem spojenými,“ řekl Jan Mašek, generální ředitel vydavatelství Mladá fronta.

Top Amazing Places 2018 vychází v pondělí 3. prosince 2018 v nákladu 25 tisíc kusů a cena magazínu je 89 korun.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).