Kouřové signály. Texaské BBQ v českém provedení - Euro.cz

Předplatné

  • 49x týdeník Euro
  • 30x Speciál
  • Přístup k premium článkům
  • Web bez reklam
  • Týdeník v elektronické podobě
Výhody předplatného

Přihlášení

Kouřové signály. Texaské BBQ v českém provedení

,
Kouřové signály. Texaské BBQ v českém provedení
Zdroj: Martin Pinkas/Euro

Big Smokers je jedním z těch podniků, o kterém se na sociálních sítích vědělo ještě před startem. Po otevření na sklonku loňského roku ho bylo všude plno a rozruch neustává ani po několika měsících.

Důvod je prostý. Zaměření samoobslužného bistra na BBQ v texaském stylu je u nás stále výjimečné a provedení v kvalitě převyšuje řídkou konkurenci.

Spolumajitelem je zkušený provozovatel letenského Mr. HotDog, který se přesvědčil o tom, že precizně připravený úzký sortiment netradičního rychlého občerstvení si hosty snadno najde a dokáže je udržet.

K provozu holešovické udírny přibral kamarádku Silvu Jackson, která dlouhodobě žila a vařila ve Spojených státech a vařit, grilovat a udit se učila od vyhlášených mistrů svého oboru. Souhlasně oba prohlašují, že nedělají BBQ jako v Texasu. Využívají tamní techniky, ale zároveň se zaměřují na lokální suroviny. Texaské uzení na bukovém dřevě po česku je opravdu skvělé.

Objednejte, zaplaťte, jezte

Prostor Big Smokers je relativně velkorysý, počítá převážně se sezením jedlíků na lavicích u delších dřevěných stolů, pár míst je i u vyšších bufetových stolů na stání. Nic pro romantickou večeři nebo diskrétní obchodní jednání, ale ideální místo pro rychlý oběd nebo začátek večera s partou kamarádů. Hned proti vstupu je barový…

Článek je součástí sekce Premium a je dostupný jen pro předplatitele

Už máš předplatné?

Chci se stát předplatitelem

Délka předplatného



  • 49x týdeník Euro
  • 30x Speciál
  • Přístup k premium článkům
  • Web bez reklam
  • Týdeník v elektronické podobě

Způsob platby


Kam doručíme časopis?

Doručovací údaje

Fakturační údaje

Firemní údaje