Menu Zavřít

Kde koupit výhodně a hlavně ihned velké auto pro rodinu?

1. 11. 2019
Autor: Emil Frey

Velká prostorná auta určená početným rodinám a aktivním jedincům, jsou nyní v kurzu, a tak se na jejich dodání musí leckdy čekat hodně dlouho. Pokud ale čekat nechcete nebo nemůžete a máte radost z každé výhodné koupě, vyrazte k Emil Frey Select.

Dostatek míst k sezení, velkorysý prostor pro všechna zavazadla a neskladné náčiní pro provozování vašeho koníčka, přitom komfortní jízdní vlastnosti, vysoká úroveň bezpečnosti a hospodárný provoz - stále více českých řidičů hledá svého favorita mezi skutečně velkými vozy, jakými jsou například Peugeot Traveller či Citroën Spacetourer.

Aktuální situace je však taková, že nové vozy tohoto typu jsou ze skladových zásob z velké části vyprodány, a tak si zákazníci musí na svůj vysněný vůz počkat, než jej továrny jedoucí na maximální kapacitu stihnou vyrobit.

 Emil Frey Select má v nabídce vozy různých segmentů, nechybí ani velkoprostorová MPV

Naštěstí ale existuje perfektní řešení i pro ty, kteří si svůj velký vůz chtějí koupit ihned a ještě ke všemu výrazně ušetřit, aniž by však cokoliv riskovali a přišli o záruku. Společnost Emil Frey Select, která se specializuje na prodej zánovních a ojetých vozů s certifikací podle švýcarských standardů, totiž disponuje dostatečným množstvím vozů tohoto typu. „Zvyšující se zájem o moderní, pohodlné a dobře vybavené velkoprostorové vozy pozorujeme letos již delší dobu,“ potvrzuje zmíněný trend Zdeněk Fořt, ředitel firmy EF Mobility patřící do skupiny Emil Frey v ČR a doplňuje, „Jsem velmi rád, že aktuálně máme v nabídce poměrně dost tzv. ročních vozů této kategorie, takže má každý šanci si vybrat přímo na místě ten, který mu nejvíce vyhovuje a rovnou s ním odjet.“

Právě rychlost celého nákupního procesu, skutečně výhodná pořizovací cena a zejména garance a transparentnost ze strany Emil Frey Select, jsou hlavními výhodami tohoto prodejního programu. Všechny nabízené vozy s certifikací jsou v perfektním technickém stavu, mají nadstandardní výbavu a co víc, je na ně poskytována minimálně roční záruka.

  V showroomu v Kolbenově ulici vyřídíte i financování a pojištění

Zmíněné velké vozy, které najdete v nabídce Emil Frey Select v pěti-, sedmi a dokonce i devítimístném provedení, vyhoví samozřejmě primárně rodinám s více dětmi a aktivním životním stylem, ale své uplatnění najdou třeba i u živnostníků, sportovců a jejich klubů či u cestovatelů, pro něž se mohou stát i pohodlným místem pro nocleh. Mimochodem, právě tento typ automobilů je vhodný i pro případnou kempingovou vestavbu či použití střešního stanu. Na webu www.emilfreyselect.cz můžete vybírat hned z několika desítek modelů tohoto segmentu, přičemž všechny tyto vozy jsou rovněž připraveny k okamžité testovací jízdě v hostivařské pobočce, která je jedním ze čtyř pražských prodejních míst Emil Frey Select - Kolbenova, Pražská, Skorkovská a Pekařská.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).