Menu Zavřít

Jaké jsou letošní trendy dámského oblečení?

25. 11. 2019
Autor: shutterstock.com

Každý člověk se aktuálně dívá do svého šatníku a snaží se jej nějak aktualizovat pro letošní podzim. Vy už máte všechno nakoupeno? Že ne? Pak se rozhodně vyplatí inspirovat se aktuálními trendy, jež ve světě oděvů momentálně panují.

Konkrétně se podíváme na dámské oblečení. Nyní je nejvyšší čas na pořízení nových kusů. Ne, nemusíte spěchat a pořizovat různé věci na poslední chvíli. V klidu se začtěte do následujících řádků a podívejte se sami na to, jak elegantní oděvy můžete mít doma. Milujete potisky, minimalistické pojetí oblečení nebo spíše usedlejší variace? Ať už je vaše situace jakákoli, módním trendům se budeme věnovat podrobněji a jistě si vyberete. Zaměříme se i na Bibloo slevy a opravdu výhodné nákupy.

V zajetí pestrých barev

Hodně oblíbené jsou nejrůznější zajímavé barevné variace. Asi nejznámější barvou, jež letos bude v každém případě dominovat, je bezesporu fialová. Může se jednat o velmi světlé odstíny, ale i o tmavé a značně syté variace. Máte-li pocit, že podobné barevné spektrum bylo moderní i v loňském roce, určitě nejste daleko od pravdy. Skutečně tomu tak bylo a fialové spektrum dominovalo. Hodně oblíbená je také máslově žlutá. Ta se nejčastěji kombinuje s dalšími výraznými barvami, jako je černá. Výborná je i jako doplnění béžové. Rádi byste ještě poněkud extravagantnější a odvážnější barvy? Pak je moderní taktéž oranžová, jež se kombinuje s růžovou. Oranžová je všeobecně velmi oblíbená, a to i díky tomu, že ji lze kombinovat s čímkoli. Zajímavé jsou i oděvy v pistáciově zelené. Vyrazit tak lze oděná od hlavy až k patě. Všeobecně jsou odstíny zelené velmi žádané a bodují. A co taková bílá barva s vanilkovým krémem. Smetanová bílá si místo ve vašem šatníku bezesporu zaslouží také.

Je libo potisků třeba v rámci Black Friday Bibloo

Určitě je třeba upozornit také na nejrůznější zajímavé potisky. I ty se mezi aktuálními trendy hodně prosazují. Pokud máte na mysli klasické potisky nejrůznějšími zvířaty, pak nemusíte být daleko od pravdy. Přesto jsou mnohem oblíbenější potisky kostek. Vypadají jednodušeji a také pochopitelně poněkud moderněji. A co takové světlé květiny na tmavém podkladu? Tmavé šaty s podzimní atmosférou dokonale korespondují a vy v nich budete vypadat skvěle. I na podobné šaty se vztahují slevy na https://buykers.com/cz/slevove-kody/bibloo.

Tradiční kůže opět na výsluní

Na kožené oblečení se jen tak zapomenout nedá. Stále se nejedná o žádnou hudbu minulosti. Kůže je i letošní podzim mezi materiály, jež si zaslouží pozornost. Nemusí se přitom jednat pouze o kožené bundy. Oblíbené jsou také sukně a v neposlední řadě i kožené šaty. Nezbytné není využívání klasické kůže pocházející ze zvířat. I ta umělá bude vypadat náramně, a to zejména při vhodném doplnění o krajkovou halenku, případně jiné další oděvy.

Drsnější vojenský styl a další oděvy

Možná si říkáte, že vojenský styl není nijak jemný a pro vás jako pro dámu se nehodí. Rozhodně ale nemusíte mít celý komplet ve vojenském. Oblíbené jsou hlavně vojenské boty, které mají pevný základ a vypadají moderně. A co třeba taková saka či kalhotové kostýmy? V kancelářském prostředí s takovýmito oděvy jistě zabodujete. Výborné jsou i slušivé plisované sukně.

Využijte aktuální slevy Bibloo a Black Friday Bibloo

Vynikající pro nákup trendy oděvů je určitě Black Friday, o čemž se přesvědčíte třeba tady. Na slevy můžete dosáhnout i díky kuponům, jež jsou k dispozici na buykers.com. U Bibloo díky nim ušetříte 22 % při nákupu jakéhokoli sortimentu. Na malé velikosti se tady vztahuje sleva ve výši 15 %. Nyní je platná i velká sleva 70 % na tenisky.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).