Menu Zavřít

Rozšiřte si svou knihovnu: MediaGuru a Efektivní správa dokumentů

14. 2. 2010
Autor: profit

Informace o mediích, marketingu, správě informačních zdrojů a o oceňovací vyhlášce naleznete v následujících knihách.

Autor: Martin Siebert

MediaGuru

Tým mediálně-marketingového serveru www.MediaGuru.cz právě vydal knížku shrnující to nejlepší, co se na serveru podařilo nashromáždit. Publikace obsahuje: úvod do plánování mediálních reklamních kampaní, seznámení s principy, na nichž fungují mediální agentury, vlastnosti jednotlivých mediatypů a jejich vhodnost pro reklamu, nejčastější otázky čtenářů MediaGuru.cz i velmi komplexní mediálně-marketingový slovník.

Vydala: mediální agentura PHD

Renáta Kunstová: Efektivní správa dokumentů

Publikace se zabývá problematikou správy nestrukturovaných informačních zdrojů, jako jsou dokumenty, e-maily, formuláře, faxy, obrázky, hlasové zprávy apod. Vysvětluje celkovou koncepci aplikační oblasti označované termínem „správa podnikového obsahu“ a vymezuje základní terminologii. Poskytuje přehled základních aplikačních komponent, které charakterizuje z hlediska jejich účelu, hlavních funkcí a očekávaných přínosů pro organizaci. Zabývá se správou podnikového obsahu i v souvislosti s legislativou a mezinárodně uznávanými standardy.

Vydala: Grada Publishing

Stephen R. Covey – Bob Whitman a Breck England: Jak dosáhnout předvídatelných výsledků v nepředvídatelných časech

Publikace ukazuje, že existují organizace, které – bez ohledu na nejisté ekonomické podmínky – dosahují vynikajících výsledků tím, že se za všech okolností řídí čtyřmi klíčovými principy, které jsou trvalé a neměnné (dotahují věci do konce a realizují své priority, vytvářejí atmosféru důvěry, dosahují vyšší hodnoty s méně zdroji, nešíří strach).

Vydal: Management Press

Oceňování - ÚZ č. 778

BRAND24

Tato publikace obsahuje zákon o oceňování majetku, oceňovací vyhlášku a sdělení Ministerstva financí k této tematice. Vyhláška o oceňování, jejímž obsahem je oceňování staveb, bytů, pozemků, trvalých porostů a majetkových práv, je od 1. 1. 2010 dotčena rozsáhlými změnami (80 změnových bodů), které mají co nejvíce přiblížit ceny zjištěné cenám sjednaným na trhu.

Vydalo: Nakladatelství Sagit

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).