Menu Zavřít

HBO, Netflix a další streamovací služby na příští týden: Nejnovější bondovka, krimi s Colinem Firthem či oblíbené Trosečnice

Autor: MGM
Netflix a HBO Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto nově přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací platformy. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru

Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info.

A co si tedy na Netflixu, HBO Max a ostatních platformách pustit v týdnu od 2. května?

Clark: Hvězdný zločinec

Bill Skarsgård, který se nejvíce proslavil jako klaun Pennywise ve snímcích To, se v nové minisérii převtělí do role Clarka Olofssona. Tento nechvalně proslulý švédský gangster se stal první zločineckou celebritou. V roce 1973 přepadl se svou bandou banku v centru Stockholmu a vzal si rukojmí. Ti jej po záchraně od policie považovali za svého ochránce a zrodila se tak situace, kterou dnes známe jako Stockholmský syndrom.

Foto: Netflix

Clarka na Netflixu uvidíme 5. května

Pentavirát

Mike Myers, oblíbený komik a představitel Austina Powerse, se tentokráte objeví jako kanadský novinář, jenž se ale nakonec také stane špionem. Jeho cílem je tentokrát zničení mezinárodní organizace, která po léta kontroluje světové dění. Vyjde mu to?

Foto: Netflix

Šílená komedie dorazí na Netflix rovněž 5. května.

Zase nepoužitelní

Oblíbená francouzská komedie Nepoužitelní z roku 2012 se díky Netflixu dočká po deseti letech pokračování. V něm se parťáci Monge a Diakité vrací do akce a opět musí řešit těžký případ. Vzhledem k tomu, že jsou stále stejně neohrabaní jako v jedničce, čeká nás i tentokrát humorná groteska, ve které se můžeme těšit na Laurenta Lafitteho a Omara Sye. Snímek natočil Louis Leterrier, který uspěl i v Hollywoodu.

Foto: Netflix

Francouzská taškařice nás na Netflixu obšťastní 6. května.

Marmaduk

Pes Marmaduk si žije pohodový život, sní ale o triumfu na psí přehlídce. Jenže ta je plná o dost hezčích psíků, kteří mu cestu k vítězství rozhodně neusnadňují. Marmaduk je ale odhodlaný vyhrát za každou cenu. V originálním znění se fanoušci mohou těšit na Peta Davidsona, J.K. Simmonse či Niku Futterman.

Foto: Netflix

Psí dobrodružství nás na Netflixu čeká taktéž 6. května.

Schodiště

Colin Firth si v nové minisérii zahraje krimi spisovatele Michaela Petersona. Ten je jednoho dne obviněn z vraždy vlastní ženy Kathleen (Toni Collette), jež byla nalezena mrtvá pod schodištěm v jejich sídle. Nastává tuhý boj, ve kterém bude muset Michael před soudy prokázat svou nevinu. Lze však vůbec proti předsudkům nějak bojovat?

Foto: HBO Max

Na novou minisérii se na HBO Max můžeme těšit už 5. května.

Není čas zemřít

Už od 1. května je na HBO Max k dispozici poslední bondovský film s Danielem Craigem v hlavní roli. Režijní otěže v něm po Samu Mendesovi převzal Cary Joji Fukunaga a naservíroval perfektní derniéru pro blond Bonda. Agent 007 si užívá důchodu na Jamajce, po návštěvě svého přítele Felixe Leitera se ale znovu do akce vrátí. V té nechybí břitký britský humor, nereálné kaskadérské kousky,  ale také neskutečné emoce, které Craigovo loučení doprovází. Vedle něj ve filmu excelují Lea Seydoux, Rami Malek, Ralph Fiennes nebo Ana de Armas.

Foto: MGM

Poslední Bond je dostupný na HBO Max.

Trosečnice

Na Amazonu pokračuje příběh party dívek, která ztroskotala v divočině. V první řadě se jim přes veškeré rozpory konečně podařilo začít fungovat ve společenství a naučit se překonávat překážky. Postupně ale přibývá flashforwardů do budoucnosti, které naznačují, že to s některými dívkami nedopadne dobře. Přežijí?

Foto: Amazon Studios

Další řadu Trosečnic uvidíme na Amazon Prime Video 6. května.

Teherán

Izraelská agentka Tamar se v první sérii dostala do Íránu, konkrétně do metropole Teherán. Její cíl zjistit co nejvíce informací o jaderném reaktoru se povedl. Nyní je čas jaderný program zničit. Jenže, Tamar je v Íránu stále  odříznuta od většiny svého týmu. Povede se jí spojit se s nimi a pak konečně zakročit proti hrozbě?

Foto: Apple TV+

Tamařina dobrodružství pokračují na Apple TV+ 6. května.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?