Menu Zavřít

HBO, Netflix a další streamovací služby na příští týden: Návrat Harley Quinn, nové příhody škodíků nebo gay romance Neila Patricka Harrise

Autor: HBO Max
Netflix a HBO Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací platformy. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru

Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info.

A co si tedy na Netflixu, HBO Max a ostatních platformách pustit v týdnu od 25. července?

Oggy a Škodíci: Nová generace

Oblíbený kocour Oggy nadále žije ve svém domečku a chtěl by mít klid. Nově se k němu navíc přidává i slonice Piye, jenže ani jeden z nich nemůže žít šťastný život. Trojka škodíků je totiž stále aktivní a hodlá novému páru nadále ničit život. Tohle bude jízda!

Foto: Netflix, Nickelodeon

Oggy se na Netflix vřítí 28. července.

Opuštěný

Michael sedmnáct let žil šťastný život se svým manželem, po nečekaném odchodu životního partnera ale působí zničeným dojmem. Nyní musí najít své vnitřní já, odolat všem pokušením žebrat o návrat manžela a pokusit se žít jako single gay po čtyřicítce. V hlavní roli Neil Patrick Harris.

Foto: Netflix

Seriál Opuštěný uvidíme na Netflixu od 29. července.

Harley Quinn

Nejšílenější DC antihrdinka se vrací v už třetí řadě svých ztřeštěných dobrodružství. Když na konci minulé série vyznala Harley konečně svou lásku Poison Ivy, vypadalo to, že je vše zalité sluncem. Jenže, zločin v Gothamu nikdy nespí a na scénu se vrací i Harleyin ex Joker s podporou dalších zloduchů. Harley proto musí spojit síly se svým starým týmem a konat to, na co není zvyklá. Dobro!

Foto: HBO Max

Harley se na HBO Max vrátí už 28. července.

Resident Evil: Raccoon City

Po premiéře seriálu Resident Evil: Lék, který se úplně nepovedl, si můžeme aktuálně spravit chuť u loňského filmu, jenž neuspěl hlavně kvůli covidovému řádění. Raccoon City bývalo dříve prosperujícím městem a sídlila zde společnost Umbrella Corporation. Nyní se ale v podzemí probouzí mocné zlo, které hrozí úplným zničením kdysi prosperujícího města. Povede se partě přeživších zlo zastavit?

Foto: Sony Pictures

Nejnovější film Resident Evil najdeme aktuálně na HBO Max.

Paper Girls

Slavný komiks Briana K. Vaughana po letech vývoje konečně míří na obrazovky. Příběh se točí okolo party dvanáctiletých děvčat, která po Halloweenu v roce 1988 uvíznou v boji dvou frakcí cestovatelů časem. A navíc – samy cestují časem a pouští se do fantastických dobrodružství. Původní komiks posloužil jako částečná inspirace pro Stranger Things, jak asi dopadne jeho adaptace v porovnání se netflixovským hitem?

Foto: Amazon Studios

Komiksová adaptace dorazí na Amazon Prime Video 29. července.

Na povrchu

Sophie se nedávno pokusila o sebevraždu kvůli tomu, že jí už život nedával smysl. Nyní se musí pokusit svůj údajně zničený život dát dohromady, proto začne docházet na terapie. Prvním krokem je vybavit si, proč se vůbec zabít chtěla. Povede se nakonec Sophie vrátit se zpět do života?

Foto: Apple TV+

BRAND24

Nový seriál očekávejme na Apple TV+ 29. července.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).