Menu Zavřít

HBO, Netflix a další streamovací služby na příští týden: Boj o moc, akční krimi a nová reality show

19. 3. 2023
Doba čtení: 2 minuty
Autor: HBO Max

Netflix a HBO Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací platformy. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info. A co si tedy na Netflixu, HBO Max a ostatních platformách pustit v týdnu od 20. března?

Noční agent

Mladý agent FBI Peter Sutherland je nasazen na nouzovou linku v Bílém domě. Jednoho dne přijme hovor, díky kterému zjišťuje, že v sídle prezidenta hrozí spiknutí. Peterův život se převrací vzhůru nohama a agent vyráží do akce, která může skončit jeho kariérním úspěchem, nebo naprostým fiaskem. 


Autor: Netflix

Na novou špionážní sérii se můžeme na Netflixu těšit 23. března. 

Oběť

Irina je Ukrajinka, která dlouhodobě žije v Česku. Jako svobodná matka vychovává syna Igora a je pro něj ochotna udělat všechno. Když jednou Igor skončí v nemocnici s těžkým úrazem, vrací se Irina narychlo z Ukrajiny, kam si odjela vyřídit víza, a zjišťuje, že její syn byl asi napaden několika Romy. Najednou se rozjíždí konflikt mezi ní a romskými aktivisty, který rozhodně neskončí dobře… Snímek podle skutečných událostí natočil jako svoji celovečerní prvotinu čerstvý držitel Českého lva Michal Blaško a hlavní role v něm ztvárnili Vita Smečaljuk, Igor Chmela, Viktor Zavadil, Klaudia Dudová nebo Elizaveta Maximová.


Autor: Bontonfilm

Nedávný tuzemský snímek na Netflix dorazí taktéž 23. března. 

Zvrácená

Dívka Alice je dlouhodobě neslyšící. Pak ji ale jednou navštíví Panna Maria a Alice nejen znovu slyší a mluví, ale také má podivnou nadpřirozenou moc a léčí nemocné. Do její domovské Nové Anglie přijíždí zkrachovalý novinář Fenn, který chce nakopnout skomírající kariéru. Postupně ale zjišťuje, že Alice možná nenavštívila Panna Maria, ale něco mnohem temnějšího… V hlavní roli Fenna exceluje Jeffrey Dean Morgan. 


Autor: Screen Gems

Další satanistický horor na Netflixu uvidíme 26. března. 

Boj o moc

Jeden z nejúspěšnějších seriálů současnosti spěje ke svému konci. Boj o moc skončí čtvrtou řadou, ve které uvidíme vyvrcholení rodinné války. Prodej společnosti Waystar do rukou magnáta Lukase Matssona je blízko. Některé rodinné frakce ale chtějí byznys století zarazit. Povede se jim to?


Autor: HBO Max

Poslední řada Boje o moc začne na HBO Max 26. března. 

Reggie

Baseballista Reggie Jackson byl jedním z prvních černošských sportovců, kteří úspěšně prorazili. V novém dokumentu vzpomíná na svá nejlepší léta a také připomíná, že pro mnohé své nástupce byl velkým vzorem. Zavzpomínejme spolu s ním na jeho cestu na vrchol. 


Autor: Amazon Studios

Reggieho dokument na Amazon Prime Video uvidíme 23. března. 

Moje country

Herečka Reese Witherspoon je jednou z největších milovnic country hudby. V nové reality show spojí síly s Jimmiem Allenem, Mickey Guyton a Orvillem Peckem, aby vybírali nové hvězdy tohoto populárního hudebního žánru. Zrodí se nová hvězda?


Autor: Apple TV+

Výběr budoucích country interpretů na Apple TV+ začne 24. března.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?