Menu Zavřít

HBO, Netflix a další streamovací služby na příští týden: Konec Ozarku, samurajský králík nebo baltimorská krimi

Autor: Netflix
Netflix a HBO Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto nově přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací služby. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru

Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info.

A co si tedy na Netflixu, HBO Max a ostatních platformách pustit v týdnu od 25. dubna?

Králík samuraj: Usagiho sága

Usagi Yojimbo patří mezi nejslavnější a nejlepší samurajské komiksy. Příhody bojovného králičího rónina jsou úspěšné i v našich končinách, nyní pak konečně míří i na obrazovky. Namísto komiksové předlohy ale tentokráte očekávejme spíše sci-fi řežbu, ve které mladý Miyamoto Usagi spojí síly s dalšími zvířecími bojovníky. Proti nim pak nebudou stát jen démoni, ale také zlotřilí mimozemšťané.

Foto: Netflix

Usagiho seriálový debut dorazí na Netflix 28. dubna.

Ozark

Jeden z nejlepších seriálů Netflixu dorazil do svého cíle. Jason Bateman a Laura Linney se vrací ve svých rolích Martyho a Wendy Byrdeových a budou čelit svým rozhodnutím z minulosti. Mafie a hlavně mladá Ruth Langmore jim jdou neustále po krku a hrozí jim velké nebezpečí. Jak dopadne celý seriál? V závěrečné části po epizodě natočili Bateman i Linney.

Foto: Netflix

Ozark na Netflixu skončí 29. dubna.

Ava

Jessica Chastain před pár týdny konečně, po třech nominacích, získala Oscara a dokonala tak svůj výstup na pomyslný herecký Olymp. V současném Hollywoodu patří Chastain mezi nejobsazovanější herečky a dokáže zahrát prakticky cokoli. I když tedy Cenu akademie získala díky svému výkonu v roli evangelické televizní hvězdy Tammy Faye, nemá problém zahrát si i v odlehčenějších projektech. Mezi ně patří například Ava. V tomto thrilleru si střihla hlavní roli nebezpečné a nesmírně sexy nájemné vražedkyně. Po jedné akci je ale kontrakt vypsán právě na Avu, a tak najednou bojuje o vlastní život. Jak tohle dopadne? Vedle Jessicy Chastain se můžeme těšit i na Colina Farrella, Johna Malkoviche nebo Geenu Davis.

Foto: Vertical Entertainment

Ava dorazí na Netflix v rámci velké filmové nadílky 1. května.

Resident Evil

Netflix nám loni představil animovaný seriál Resident Evil a aktuálně pracuje na hrané seriálové adaptaci v hlavní roli s Lancem Reddickem. Abychom se na novou adaptaci připravili, zpřístupní nám brzy filmovou sérii režiséra Paula W.S. Andersona. V té si hlavní roli zahrála jeho životní partnerka Milla Jovovich, a i když se slavnou herní sérií inspiroval vskutku okrajově, stále se jedná o povedenou akční zábavu. Tak si ji zopakujte!

Foto: Constantin Film, Sony Pictures

Filmová série Resident Evil dorazí na Netflix 1. května.

Město patří nám

V roce 2017 publikoval novinář Justin Fenton rozsáhlou publikaci o fungování baltimorské jednotky Gun Trace Task Force, jež v ulicích drogami zamořeného města měla likvidovat dealery a nelegální obchod se zbraněmi. Jenže GTTF, respektive její členové, využili situace ve městě ku svému prospěchu a nechali se všelijak korumpovat. Novou šestidílnou minisérii Město patří nám připravili tvůrci oceňovaného seriálu The Wire: Špína Baltimoru. V hlavních rolích se objeví Jon Bernthal, Wunmi Mosaku nebo Josh Charles.

Foto: HBO Max

Do Baltimoru se na HBO Max vypravíme 25. dubna.

Zrozeni milovat

Cristin Milioti se nejvíce proslavila jako "Matka" ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku, nyní ale září hlavně v seriálu Zrozeni milovat. Ten pojednává o Hazel Greenové, která si s jedním technologickým miliardářem žila zdánlivě perfektní život. Jenže, po deseti letech s majetnickým a žárlivým mužem, Hazel prchá z domova a snaží se začít život nový. Netuší ale, že ji manžel do těla voperoval sledovací zařízení... V druhé řadě bude muset Hazel čelit následkům svého rozhodnutí uprchnout.

Foto: HBO Max

Dalších dílů šílené sci-fi komedie se dočkáme na HBO Max 28. dubna.

Harley Quinn

HBO Max nedávno potvrdilo, že třetí řada Harley Quinn debutuje ještě letos a můžeme se v ní těšit na Nightwinga a také na režiséra Jamese Gunna, který ztvární sám sebe. Je tedy nejvyšší čas zopakovat si první dvě řady. Harley v nich po Jokerově zradě přísahá princi zločinu pomstu, a proto si sestaví vlastní tým zloduchů. Jenomže, mají Clayface, Dr Psycho, King Shark a Poison Ivy se svou vlezlou masožravkou Frankem vůbec šanci vyrovnat se nechvalně proslulé Legii zkázy?

Foto: HBO Max

Všech dosavadních 26 epizod seriálu Harley Quinn je k dispozici na HBO Max.

Undone

Jeden z nejosobitějších projektů z produkce Amazonu se vrací s druhou sérií. Psychologicky laděný animák pro dospělé, ve kterém dívka Alma po autonehodě získá schopnosti a je schopna také objevit, co stálo za smrtí jejího otce, nás tentokráte vezme do dalších dobrodružství, ve kterých nebudou chybět postavy v podání Rosy Salazar, Santiaga Cabrery nebo Boba Odenkirka.

Foto: Amazon Studios

Undone se na Amazon Prime Video vrátí s další řadou už 29. dubna.

Dívka, která se třpytila

Kirby Mazrachiová v minulosti čelila brutálnímu útoku a od té doby žije v neustálém strachu. Jakmile se ale jedna vražda téměř shoduje s jejím napadením, vydává se Kirby po stopách své minulosti. Po ruce je jí zkušený reportér Dan Velazquéz, který má na šíleného pachatele také spadeno. Co Kirby zjistí o své minulosti? V hlavních rolích účinkují Elisabeth Moss a Wagner Moura.

Foto: Apple TV+

BRAND24

Nový krimi seriál debutuje na Apple TV+ 29. dubna.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).