Menu Zavřít

HBO A Netflix na příští týden: DNA Tinder, slet čarodějnic a hudební ambice drogového dealera

Autor: Redakce

Netflix a HBO GO jsou v tuzemsku jasně nejpopulárnější streamovací platformy, každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto nově přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info. A co si tedy na Netflixu a HBO GO pustit v týdnu od 8. března?

Dealer 

Na Netflix míří další originální seriál původem z Francie. Tentokrát v seriálu Dealer dočkáme příběhu Tonyho, drogového bosse, jenž se snaží prosadit v hudebním průmyslu. Do blízkosti tohoto dealera se díky tomu dostane režisér Moussa a přináší tak svědectví o drogových kartelech a gangech, které spolu bojují na jednom z nejnebezpečnějších předměstí světa, na samém okraji Paříže.

Seriál Dealer debutuje na Netflixu 12. března.

Paradise PD 

Roger Black a Waco O’Guin, kteří společně slavili úspěchy už díky nekorektnímu animáku Brickleberry, se vrací na Netflix s třetí částí svého projektu Paradise PD. Ten je v mnohém podobný Brickleberry. Nabízí dávku řádně černého humoru, ve kterém není nouze o sexuální, politické či popkulturní narážky. Ve třetí řadě se hrdinové po atomovém výbuchu octnou v rolích nových stvořitelů a budou se snažit znovu vybudovat městečko Paradise. Nebudou u toho chybět zoofilní orgie, průšvihy moderátorů Fox News ani další návštěva Disneylandu.

Třetí řada Paradise PD se na Netflixu objeví 12. dubna.

Spřízněné duše

Seznamku dnes používají miliony uživatelů, co kdyby ale existovala taková, která vám ideální protějšek najde prostřednictvím vašeho DNA? Přesně tomu se věnuje nové sci-fi krimi Spřízněné duše, Krátce po spuštění snové aplikace najednou začne stoupat kriminalita. Pokud chcete vědět, zda za tímto nárůstem stojí „DNA Tinder“, podívejte se na osobitý seriál, ve kterém se objeví Hannah Ware a Zoë Tapper.

Spřízněné duše dorazí do nabídky Netflixu taktéž 12. března.

Slet čarodějnic

V příštím týdnu představí Netflix i několik svých originálních snímků. Vyčnívá mezi nimi hlavně Slet čarodějnic, který streamovací služba odkoupila od španělských distributorů. V dobovém dramatu s prvky hororu se vydáme do Baskicka raného sedmnáctého století a uvidíme, jak krutě se zacházelo s dívkami, jež byly považovány za čarodějnice. Španělská kritika snímek ocenila osmi nominacemi na prestižní ceny Premios Goya, režisér Pablo Agüero pak byl jedním z oceněných na slavném festivalu v San Sebastiánu.

Čarodějnické drama na Netflixu uvidíme 11. března

Yes Day 

Populární herečka Jennifer Garner nedávno dotočila sci-fi The Adam Project, letos ji pak uvidíme ještě v jednom netflixovském filmu. Ve snímku Yes Day si zahraje maminku od rodiny, kterou už přestává bavit říkat ne. Proto dá dětem naprostou volnost. Co když to ale bude na škodu? Vedle Jennifer uvidíme ve filmu Édgara Ramíreze či Jennu Ortegu.

Nová rodinná komedie na Netflix dorazí 12. března.

HBO seriály

Tvůrce romantických fantasy Phoebe v říši divů a Netvor, Daniel Barnz, nám na HBO GO naservíruje nový osmidílný seriál Genera+ion, který sleduje současnou střední školu v jednom blíže nespecifikovaném americkém městě. Studenti zde objevují svoji sexualitu, řeší konzervativní společnost a její předsudky a odhodlávají se ke coming outům. Vše na poli osmi půlhodinových epizod, tedy ideální seriál na binge watch.

První tři Genera+ion se na HBO GO objeví 11. března.

HBO licence

Zatímco Netflix v licencovaných snímcích nenabídne žádný vyložený hit, HBO GO poslední týden před očekávanou premiérou Ligy spravedlnosti Zacka Snydera přinese několik poměrně kvalitních snímků.

Tichá válka (8. března) – Španělské válečné drama sleduje snahu několika partyzánských jednotek srazit Francův režim na kolena v posledních letech druhé světové války.

Království nebeské (13. března) – Velkofilm Ridleyho Scotta se zaměřuje na osudy rytíře Baliana ve Svaté zemi v průběhu křížových výprav.

Než skončí válka (13. března) – Životopisný film o spisovateli Migueli de Unamunovi představuje jeho důležitost v průběhu krvavé občanské války.

CONTENT24

Noční plameny (14. března) – Akční thriller ukazuje, co špatného se může stát, když se zhrzená prodavačka z benzínové pumpy spojí s lupičem, jenž ji přišel okrást.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).