Menu Zavřít

Byty na prodej v osobité rezidenci Klamovka v Praze 5

17. 9. 2022
Autor: Metrostav Development
V hlavním městě roste další rezidenční projekt s velkorysými byty. Využívá všech výhod metropole, přitom je však přirozeně zasazen do malebné přírody. Vilapark Klamovka je moderní rezidenční projekt nacházející se v jedné z nejatraktivnějších lokalit.
Panoramatický výhled na Prahu, veškerá občanská vybavenost v pěší dostupnosti a bohaté vyžití pro děti i dospělé. Přesně tak by se dal tento projekt charakterizovat. Vilapark Klamovka poskytne byty v mnoha výměrách a s různým dispozičním řešením.

Celkem 117 nových bytů

Vyroste celkem osm samostatných bytových domů. Nové byty Praha 5 jednoznačně potřebuje, protože o bydlení v dané části je nevídaný zájem. V rámci projektu vznikne 117 nových bytových jednotek, které jsou svým provedením vhodné nejen pro bezdětné páry, ale i rodiny s dětmi. Vilapark Klamovka se rozděluje na několik částí, přičemž každá je po architektonické stránce trochu odlišná, ovšem na atraktivnosti neztrácí ani jedna.

Lokalita

Jestliže nechcete dělat kompromis mezi přírodou a městem, už rozhodně nemusíte. Vilapark Klamovka láká na okolní zeleň, navíc se během několika minut dostanete ke smíchovskému Andělu, kde o ruch velkoměsta rozhodně není nouze. V dny, kdy si budete chtít odpočinout od tepajícího života Prahy, se zajdete projít do zeleného parku Klamovka. Praha Smíchov tak díky novým bytům dostává zcela novou tvář.

Standardy

Při navrhování byl kladen důraz na modernost, přitom však nadčasovost. Na projektu se podíleli zkušení designéři. V případě, že budete chtít něco upravit, samozřejmě je to možné. Důležité je, aby výsledek vyhovoval především vám. Byty budou k nastěhování v prvním kvartálu roku 2024. Za projektem stojí developer Metrostav Development, který má na svém kontě už realizaci celé řady pražských rezidencí.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).