Menu Zavřít

Aktuální nabídka streamovacích služeb: Finále lovců pokladů, návrat Ashtona Kutchera či špionážní novinka

5. 2. 2023
Doba čtení: 2 minuty
Autor: Netflix

Netflix a HBO Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací platformy. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info. A co si tedy na Netflixu, HBO Max a ostatních platformách pustit v týdnu od 6. února?

Ty

První část poslední řady dnes už kultovního seriálu Ty se blíží. Joe se tentokráte vypraví do Londýna, aby zde našel Marianne. Začne vyučovat na vysoké škole a vyhlédne si několik obětí. Jenže i on bude tentokráte pod drobnohledem…


Autor: Netflix

Na nové epizody seriálu Ty se na Netflixu těšme 9. února.

U tebe nebo u mě?

Dřívější matador romantických komedií a jeden z nejbohatších a nejinteligentnějších herců vůbec, Ashton Kutcher, se vrací! V netflixovské novince se objeví po boku Reese Witherspoon coby její dlouholetý nejlepší kamarád. Co se ale stane, když si kámoši, kteří žijí na dvou opačných koncích Spojených států, na čas vymění byty? Bude z toho láska?


Autor: Netflix

Nejnovější netflixovskou rom-com uvidíme už 10. února. 

Špion mezi přáteli

Kim Philby (Guy Pearce) nastoupil k MI6, ve skutečnosti je ale dvojitým agentem KGB. V adaptaci románu Bena Macintyra uvidíme jeho složitou kariéru v Británii, kde musí spolupracovat například s protřelým agentem Nicholasem Elliottem (Damian Lewis).


Autor: ITV

Očekávaný špionský projekt uvidíme na HBO Max 7. února.

Lovci pokladů: Na hraně historie

A je to tu! Seriálový spin-off Lovců pokladů, který podle všeho vede ke třetímu filmu, finišuje. Jess (Lisette Olivera) a její tým musejí čelit Billie (Catherine Zeta-Jones) a jejím poskokům v poslední bitvě. Povede se jim cenné historické artefakty uchránit?


Autor: Disney+

Na konec první řady Lovců pokladů se těšme na Disney+ 8. února.

Somebody I Used to Know

Workoholička Ally (Alison Brie) se po letech vrací do svého rodného města, kde znovu potkává svého ex (Jay Ellis). Ally si postupně začíná říkat, zda udělala dobře, když z rodné hroudy odešla. Navíc potkává sympatickou Cassidy (Kiersey Clemons). A právě ta Ally připomene, že na změnu není nikdy pozdě. Mile vypadající romantická komedie vznikla díky další spolupráci dvojice Alison Brie a Dave Franco. 


Autor: Amazon Studios

Novinku s Alison Brie uzříme na Amazon Prime 10. února.

BRAND24

Sharper

Nejnovější thriller z produkce Applu sleduje podvodníčka Toma (Justice Smith), který by rád newyorské smetánce trochu ulehčil od bohatství. Jenže postupně odhaluje, že téměř každá rodina má v New Yorku nějaké tajemství. Vedle Smithe se dočkáme také oscarové Julianne Moore nebo Sebastiana Stana. 


Autor: Apple TV+

Nový thriller na Apple TV+ uvidíme od 10. února.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).