Menu Zavřít

Zaujalo nás

27. 1. 2003
Autor: Euro.cz

Tramvajáci opět na scéně "Přitáhl mne k sobě, ňadrama přímo na tělo. Taky vím, že mu tam nějak projela ruka!" - takhle popisuje sexuální obtěžování ze strany svého nadřízeného řidička tramvaje Terezie Štorkánová. Pražská hromadná doprava se díky celé kauze, kterou teď řeší soud, opět dostává na veřejné výsluní.

Tramvajáci opět na scéně

„Přitáhl mne k sobě, ňadrama přímo na tělo. Taky vím, že mu tam nějak projela ruka!“ - takhle popisuje sexuální obtěžování ze strany svého nadřízeného řidička tramvaje Terezie Štorkánová. Pražská hromadná doprava se díky celé kauze, kterou teď řeší soud, opět dostává na veřejné výsluní. Poprvé to bylo počátkem ledna - hrozba stávky polekala celou Prahu včetně primátora, a tak se nyní bádá, zda-li se tramvaj kočíruje hůř nebo líp než autobus. Studie na toto téma má být hotová do konce ledna. Jak je vidět, starosti nekončí. K nedostatku peněz se poněkud překvapivě přidal další problém: trochu moc sexu na pracovišti. Možná to je ten důvod, proč je povolání řidiče tramvaje tak těžké.

V duchu tradic

Není tomu tak dlouho, co se nějaký český voják na zahraniční vojenské misi rozplakal, neboť na něj nějaký srbský neurvalec namířil nabitou zbraň. Později byl dotyčný udata předán polnímu psychologovi a pak poslán zpět do vlasti. Domů k mamince se chce i dvacítce vojáků protichemických jednotek, které až dosud sloužily spokojeně v Kuvajtu. Jenže právě jenom dosud - doposaváde byla příprava na válku v pouštních podmínkách sice tvrdá, ale dobře placená zábava. Jenže teď to vypadá sakra jinak a v Zálivu se možná bude střílet. A tak si nejeden vojáček vzpomněl na starou matku doma, osiřelou manželku a chce po ministru Tvrdíkovi dlouhodobý opušťák. Tvrdík si jich váží. Prohlásil, že jsou stateční, protože se to nebáli říct. Nu, máme na to tradice.

BRAND24

Už je to tady!

Tiskem proběhla zpráva, že se připravuje zdražení plynu pro firmy i domácnosti. Společnost Transgas navrhuje růst cen kolem deseti procent. Prudký růst cen ropy ovlivní i další komodity, především benzin. Vývoj cen plynu i benzinu prý může být od druhého čtvrtletí dramatický. Podnikatelé i domácnosti budou skřípat zubama. Což takhle zkusit uhlí? Máme ho na území republiky pořád ještě dost.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).