Menu Zavřít

ZAUJALO NÁS

1. 12. 2003
Autor: Euro.cz

Kdo se těšil na odhalení, které přinese obnovený proces s bývalým šéfem Centra kuponové privatizace Jaroslavem Líznerem, musí být zklamán. Ministr vnitra Stanislav Gross odmítl zbavit mlčenlivosti bývalého policejního agenta Ondřeje Hocha, který mohl dosvědčit, že Lízner byl v roce 1996 odsouzen neprávem, neboť šlo o policejní komplot.

PODIVNÉ ROZHODNUTÍ

Můžeme se jen dohadovat, jaká odhalení by vyšla najevo, a kam by vedly nitky Líznerova případu.

NÁŠ ZÁKAZNÍK, NÁŠ PÁN

Němci (naposledy televizní stanice 3sat), opakovaně tvrdí, že na naší straně hranice je hromada prostitutek, z nichž mnohé jsou nezletilé, jiné dokonce dětské. Ba co více, jejich pasáky prý jsou vlastní příbuzní, někdy přímo rodiče. Ať už to je pravda nebo ne (obáváme se, že je), měli by také říci, kdo jsou zákazníci oněch prostitutek. Lehké děvy totiž postávají hlavně u německých hranic, méně už u rakouských - a u polských a slovenských je nepotkáte.

BRAND24

MÁLO SLEDUJEME TV

Výrobci televizorů mají špatný rok. Grundig, Thomson, Philips, ale i asijští výrobci zaznamenávají pokles, leckde se i propouští. Nedávno se v likvidaci ocitla rožnovská Tesla Television a úzko je iplzeňskému Panasonic. Je jisté, že prodej televizních přijímačů souvisí se sledovaností pořadů. Výzkumy sice ukazují, že Češi k TV lnou stále více a jsou schopni strávit nejen telenovely, ale i resuscitované socialistické estrády. Jak vidno - je to málo. Musíme přidat.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).