Menu Zavřít

Zaslechli jsme

21. 7. 2003
Autor: Euro.cz

"Jsme normální země. Nic zvláštního nepřinášíme," prezident Václav Klaus na dotaz francouzského listu Le Figaro, co Česko přinese Evropské unii."Těší mě. Já jsem V inetue Chlupatý," pracovnice matriky v Hradci Králové upozorňuje touto zdvořilostní frází na budoucí trable dnešních miminek, kterým rodiče dávají jména po hrdinech TV seriálů - Esmerelda, Pamela, Winona, Armand, Kevin, Brandon atd.

„Jsme normální země. Nic zvláštního nepřinášíme,“ prezident Václav Klaus na dotaz francouzského listu Le Figaro, co Česko přinese Evropské unii.

„Těší mě. Já jsem V inetue Chlupatý,“ pracovnice matriky v Hradci Králové upozorňuje touto zdvořilostní frází na budoucí trable dnešních miminek, kterým rodiče dávají jména po hrdinech TV seriálů - Esmerelda, Pamela, Winona, Armand, Kevin, Brandon atd.

„Měly jsme štěstí. Spaly jsme se setrou na matracích v hotelovém fitness centru. Ostatní nocovali na chodbách,“ zdravotně postižená klientka, které rodina koupila k šedesátinám zájezd s cestovní kanceláří Harmonie Medical.

BRAND24

„Je třeba Američany donutit, aby se zvedli z gauče,“ ministr zdravotnictví USA T ommy Thompson o akci Amerika v pohybu, která má skoncovat s nadváhou obyvatel.

„Od matky a od příbuzných jsem slyšel, že otec nebyl nikdy členem žádné politické strany. Vždy pomáhal potřebným,“ František Oldřich Kinský o svém otci, jehož sympatie ke Konrádu Henleinovi a nacistickému hnutí jsou doloženy.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).