Menu Zavřít

Zaslechli jsme

30. 9. 2002
Autor: Euro.cz

"Říká se mu E. T ., ale jinak je to normální člověk, něco jako Mirek Dušín," o kandidátovi na předsedu ODS Evženu Tošenovském jeden z jeho ostravských spolupracovníků. "Senátní kandidaturu nevnímám jako vstup do politiky, ale spíše jako určitý druh veřejné činnosti, " generální ředitel TV Nova Vladimír Železný ke své kandidatuře na senátora ve Znojemském kraji.

„Říká se mu E. T ., ale jinak je to normální člověk, něco jako Mirek Dušín,“ o kandidátovi na předsedu ODS Evženu Tošenovském jeden z jeho ostravských spolupracovníků.

„Senátní kandidaturu nevnímám jako vstup do politiky, ale spíše jako určitý druh veřejné činnosti, “ generální ředitel TV Nova Vladimír Železný ke své kandidatuře na senátora ve Znojemském kraji.

„Spolustraníci nechávají více méně mně samotnému, abych se s tím vypořádal nějak po svém,“ Václav Klaus o svém vztahu ke čtyřiadvacetileté blondýnce Kláře, s níž ho vyfotografoval bulvární tisk.

„Je to signál, že už zase začínáme žít,“ hospodský Jiří Holub z povodněmi ochromených Zálezlic, který za pomoci celé vsi znovuotevřel svoji hospodu.

„Jako generální tajemník ÚV KSČ jsem brával 20 tisíc hrubého. Čistého to bylo ale jen 12 tisíc, neboť jsme platili vysoké stranické příspěvky. Dnes pobírám důchod jako každý druhý devět a půl tisíce korun“, viny zproštěný komunistický funkcionář Milouš Jakeš o svých finančních poměrech.

„Sociální síť tohoto státu je asociální,“ hejtman ústeckého kraje Jiří Šulc o způsobu pomoci lidem, postiženým povodněmi.

BRAND24

„Pracoval jsem ve skladu sýrů, kde bylo dvacet žen a já jediný mužský. Moje úloha spočívala v tom, že jsem jako jediný dokázal unést pytel zkaženého romadúru,“ premiér Vladimír Špidla ke skutečnosti, že na Úřadu vlády je obklopen převážně ženami.

„Vy skutečně děláte dojem, že ze dvou za dva roky starou mouchy děláte velblouda a snažíte se to prezentovat jako senzaci,“ rozrušený exministr zahraničí Jan Kavan k původu peněz, nalezených před dvěma lety v jeho trezoru.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).