Menu Zavřít

Zaslechli jsme

14. 7. 2003
Autor: Euro.cz

"Stav českých nohou je špatný a stále se zhoršuje," prezident České obuvnické asociace Václav Novotný."Nemám už sílu přesvědčovat činitele katolické církve, že tu nejsme od ďábla," ministr kultury Pavel Dostál při vysvětlení, proč již nechce mít církve ve své kompetenci.

„Stav českých nohou je špatný a stále se zhoršuje,“ prezident České obuvnické asociace Václav Novotný.

„Nemám už sílu přesvědčovat činitele katolické církve, že tu nejsme od ďábla,“ ministr kultury Pavel Dostál při vysvětlení, proč již nechce mít církve ve své kompetenci.

„Měl bych asi poděkovat sponzorům, ale žádné nemám,“ režisér Jiří Menzel při převzetí celoživotního ocenění na festivalu v Karlových Varech.

„V Bílém domě, “ zpěvák a novinář Ondřej Hejma na dotaz, v jakém domě by chtěl bydlet.

„Normálně jsem ji mlátil a smetákem jsem ji praštil jen jednou, pak se totiž zlomil,“ muž obžalovaný z napadení třiasedmdesátileté manželky, na níž vztáhl ruku ze žárlivosti.

BRAND24

„Člověk se neumí pohybovat ve dvaašedesáti místnostech. Mít kávu v jedné, počítač ve druhé, postel ve třetí, oběd ve čtvrté…,“ prezident Václav Klaus o životě v Lánech.

„Už nemáme ani na to, aby na záchodech byl toaletní papír,“ kastelán hradu Grabštejn o tíživé finanční situaci českých památek, která neumožňuje průvodcům ani minimální mzdu.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).