Menu Zavřít

Zaslechli jsme

2. 12. 2002
Autor: Euro.cz

"Bylo to chvilkové pochybení," lékař Zbyněk Veselský, který se podílel na odebrání nesprávné ledviny u pacienta v královéhradecké nemocnici. "Leželi jsme v trávě a Zeman řekl, že chce být prezidentem," ministr kultury Pavel Dostál o důvěrném rozhovoru s expremiérem Milošem Zemanem na Vysočině.

„Bylo to chvilkové pochybení,“ lékař Zbyněk Veselský, který se podílel na odebrání nesprávné ledviny u pacienta v královéhradecké nemocnici.

„Leželi jsme v trávě a Zeman řekl, že chce být prezidentem,“ ministr kultury Pavel Dostál o důvěrném rozhovoru s expremiérem Milošem Zemanem na Vysočině.

„Dovedete si představit pozitivně lustrovaného prezidenta?“ senátor Richard Falbr o možnostech vlastní kandidatury na funkci hlavy státu.

„Vstup do Unie je sňatkem z rozumu, nikoli z lásky,“ místopředseda ODS Jan Zahradil, známý svým euroskepticizmem, vysvětluje, proč bude v referendu hlasovat pro vstup.

BRAND24

„Odvolávání ředitelů považuji za předvánoční obyčej a každoroční slavnost,“ herec Jan Kraus k odvolání Jiřího Balvína z čela České televize.

“ Kdyby se o členství hlasovalo, tak by se paní Havlová členkou společnosti nikdy stát nemohla,“ nejmenovaný lékař, zkoprnělý údivem nad skutečností, že manželka prezidenta, známá svým vztahem k léčitelství, se stala jako první nelékařka členkou České gastroenterologické společnosti.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).