Menu Zavřít

Zaslechli jsme

25. 11. 2002
Autor: Euro.cz

"Milé NATO, jídlo je v lednici a čisté povlečení ve skříni. Nepij vodu. Prostituce je legální. Dávej si pozor na anarchisty. Hodně štěstí při tom vašem zasedání! Na shledanou za dva týdny. Tvoje Praha P.S. Nezapomeň nakrmit kočku." V angličtině vycházející čtrnáctideník The Prague Pill o vzahu Pražanů k summitu.

„Nehledejte za tím síť Al-Kajda, ta by postupovala jinak,“ ministr vnitra Stanislav Gross o nálezu PET lahve se zřejmě nefunkční výbušninou na železniční trati v Praze 9-Kyjích.

„To červený srdce od pana prezidenta bych bral, kdyby to bylo rok po sametu, ale dnes to můžu mít jen za zaraženou pubertu nepolitickýho politika,“ čtenář deníku Metro Mirek Kušal o uměleckém projektu svítícího srdce nad Pražským hradem.

BRAND24

„Pokud nemocnice budou bez léků, pacienti si je budou zřejmě nosit do nemocnice sami,“ předseda Lékařského odborového klubu Milan Kubek o situaci, kdy distributoři zastavili dodávky léků některým nesolventním nemocnicím.

„Stali se z nich dva kohouti na jednom pražském smetišti. Jeden bude muset ustoupit, patrně to bude Bém,“ vnitrostranický zdroj o možném souboji dvou pražských kandidátů na předsedu ODS - Jana Zahradila a Pavla Béma.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).