Menu Zavřít

ZASLECHLI JSME

1. 3. 2004
Autor: Euro.cz

* "Kužvart se vyjadřoval v angličtině na úrovni základní školy a téměř jednoslabičně. Otázkám nerozuměl." - Francouzský pravicový deník Le Figaro k ostudě kolem nominace Miloše Kužvarta na post eurokomisaře. * "To nejsou přátelé, to jsou lidé, kteří politicky sami sobě nevidí na špičku nosu, ale manželovi pilně zezadu okopávají kotníky.

* „Kužvart se vyjadřoval v angličtině na úrovni základní školy a téměř jednoslabičně. Otázkám nerozuměl.“ - Francouzský pravicový deník Le Figaro k ostudě kolem nominace Miloše Kužvarta na post eurokomisaře.

* „To nejsou přátelé, to jsou lidé, kteří politicky sami sobě nevidí na špičku nosu, ale manželovi pilně zezadu okopávají kotníky. To je to, co ho položilo.“ - Viktorie Špidlová o důvodech premiérova kolapsu.

* „Nejlepší je mě zavřít. Jinak se z toho nedostanu. Ve vězení mám aspoň od toho pokoj.“ - Sochař Pavel Opočenský, již po druhé odsouzený za sexuální hrátky s příliš mladými dívkami.

* „To je přece šílené - dostanou zákaz a vyřeší to tak, že k vesničce postaví ještě kostel. “ - Státní zástupkyně Marie Benešová o poměrech v Karlových Varech, kde bohatí Rusové bez stavebního povolení budují vesničky, aniž by jim v tom státní správa dokázala zabránit.

BRAND24

* „Vás novináře opravdu zajímá více to, co je v žaludku, než to, co je v mozku. “ - Expremiér Miloš Zeman v rozhovoru s novináři.

* „Chová se profesionálně, jako špičkoví státníci ve světě. Na požádání zapózuje a nikam neutíká. Ostatní české politiky o třídu převyšuje.“ - Fofograf MfD Michal Růžička o Václavu Klausovi.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).