Menu Zavřít

ZASLECHLI JSME

2. 2. 2004
Autor: Euro.cz

"Tahle kuřata jsem koupil za poloviční cenu ve farmách zamořených ptačí chřipkou. Vím, že jsou ti práci nemocní, ale maso se prodá i tak." - Indonéský prodavač drůbežího masa v reakci na nebezpečí chřipkové pandemie, která obchází celou jihovýchodní Asii. "Mám k CET a jeho vlastnictví o mnoho mílí blíže než druhá strana.

„Tahle kuřata jsem koupil za poloviční cenu ve farmách zamořených ptačí chřipkou. Vím, že jsou ti práci nemocní, ale maso se prodá i tak.“ - Indonéský prodavač drůbežího masa v reakci na nebezpečí chřipkové pandemie, která obchází celou jihovýchodní Asii.

„Mám k CET a jeho vlastnictví o mnoho mílí blíže než druhá strana.“ - Vladimír Železný o svém obnoveném sporu o vlastnictví TV Nova.

„Když se zamyslíme nad našimi národními dějinami, zjistíme, že nedostatek osobností v politice je pro ně příznačný.“ - Ivan Klíma o politické scéně v české kotlině.

„Já si potom hrál jak s tou krásnou štičí hlavou, tak s jejími vnitřnostmi!“ - Současný pražský primátor (původním povoláním psychiatr) Pavel Bém o tom, jak v dětství ulovil holýma rukama dravou rybu.

„Mám toho chlapíka zkrátka rád, ale už mi docházejí známky s jeho ciferníkem. Chtělo by to reedici!“ - Herec Petr Čtvrtníček o svém vztahu k exprezidentovi Václavu Havlovi.

BRAND24

„Je to syn družky jednoho z lupičů. Neměl ho kdo hlídat, tak ho vzali sebou. Nechali ho v autě s tím, že se potřebují stavět na pumpě za kamarádem.“ - Ostravský kriminalista o žákovi druhé třídy, který se spolu s dvojicí lupičů podílel na přepadení čerpací stanice.

„Organizace byla neskutečně špatná.“ - Rozlobený šéf Uni petrolu Pavel Švarc poté, co ho v hotelu nebyli schopni nasměrovat na místo setkání českého managementu a Billa Gatese.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).