Menu Zavřít

Žárovky vydrží více

28. 8. 2006
Autor: Euro.cz

aktuálně Jeden ze dvou největších výrobců osvětlení na světě, společnost Osram, vyvinula speciální autožárovky určené pro celodenní svícení se zvýšenou trojnásobnou životností. Tím se stává tvrzení o nutnosti příliš časté výměny žárovek v reflektorech automobilů a motocyklů, které svítí po celý den, nepravdivým.

aktuálně

BRAND24

Jeden ze dvou největších výrobců osvětlení na světě, společnost Osram, vyvinula speciální autožárovky určené pro celodenní svícení se zvýšenou trojnásobnou životností. Tím se stává tvrzení o nutnosti příliš časté výměny žárovek v reflektorech automobilů a motocyklů, které svítí po celý den, nepravdivým.

„Žárovky Light@Day jsou mimo jiné také velmi šetrné k životnímu prostředí, protože neobsahují žádné olovo. Vyrábí se na stejných výrobních pásech jako žárovky pro zcela nové automobily a jsou dostupné v běžné distribuční síti jak v reflektorových typech H1, H4 a H7, tak v pomocných žárovkách do parkovacích, koncových světel nebo světla SPZ,“ upřesňuje vedoucí prodeje Osram pro Česko Karel Hevessy.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).