Menu Zavřít

Začaly výprodeje letošních modelů

14. 11. 2005
Autor: Euro.cz

AKTUÁLNĚV rámci výprodeje letošních modelů aut nabízí dealeři slevy, které v některých případech dosahují až statisíců korun. Například Ford nabízí u modelu CMax v případě úpravy na lehký užitkový vůz slevu až 195 tisíc korun a zlevnil i modely Ka, Fiesta a Mondeo.

AKTUÁLNĚ

BRAND24

V rámci výprodeje letošních modelů aut nabízí dealeři slevy, které v některých případech dosahují až statisíců korun. Například Ford nabízí u modelu CMax v případě úpravy na lehký užitkový vůz slevu až 195 tisíc korun a zlevnil i modely Ka, Fiesta a Mondeo. Toyota přišla se zimní výbavou pro corollu za 105 tisíc v ceně vozu. Škoda Auto na konec roku připravila akční modely Fabia Spirit a Softline, při jejichž nákupu zákazníci ušetří až 45 tisíc. Pro zájemce o první generaci octavie firma připravila komfortní paket se slevou 50 tisíc korun.

Volkswagen snížil u golfů se vznětovými motory cenu téměř o 70 tisíc, k modelu VW Sharan přidává bezplatně výbavu v hodnotě 60 tisíc korun. Audi nabízí u celé modelové řady A4 leasing s nulovým navýšením. Seat v rámci akce „Last minute“ do konce roku nabízí nižší ceny u všech letošních modelů. Renault v rámci oslav vítězství ve Formuli 1 prodává limitovanou edici modelu Megane se sportovním interiérem a dalšími doplňky se slevou 163 tisíc korun.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).