Menu Zavřít

Vzhůru na Libeň!

10. 4. 2007
Autor: Euro.cz

LINDA VAVŘÍKOVÁ, MAJITELKA FIRMY ALLEGRIAV březnu měla Linda Vavříková plné ruce práce s blížícím se stěhováním své firmy. Nové kanceláře si podnikatelka našla v pražské Libni. I tak si však dopřála týdenní dovolenou v Alpách. „Po návratu sháníme s plným nasazením krabice a také nový nábytek.

LINDA VAVŘÍKOVÁ, MAJITELKA FIRMY ALLEGRIA

V březnu měla Linda Vavříková plné ruce práce s blížícím se stěhováním své firmy. Nové kanceláře si podnikatelka našla v pražské Libni. I tak si však dopřála týdenní dovolenou v Alpách.

„Po návratu sháníme s plným nasazením krabice a také nový nábytek. Domlouváme termíny se stěhováky, mezitím opravujeme kuchyňský koutek nebo zařizujeme počítačové sítě,“ popisuje závěr měsíce.

CHCI ŽIDLE A HNED!

Do nového se chystá velkoryse: „V duchu italského designu jsme si pořídili konferenční stůl do zasedačky, chybějí nám k němu ještě židle. Hlavně se to musí rychle dořešit,“ líčí Vavříková. Prý když něco dělá, tak jí vadí čekání.

Kromě běhání kolem zařizování nové kanceláře se Linda Vavříková věnovala obchodům. „Vytvořili jsme věrnostní program nejzajímavější zážitků pro zákazníky jedné nadnárodní společnosti. Navrhli jsme pro ně tištěný katalog i webovou prezentaci. Akce běží od začátku března a budeme ji zajišťovat do konce roku,“ popisuje.

BYZNYS V TAJUPLNÉ PRAZE

Podnikatelka také připravuje zbrusu nový projekt: zážitky z tajů pražských památek. Půjde o prohlídku různých technických památek v Praze. Prý se bude jednat o opravdu kuriózní zážitky, podrobnosti však prozatím prozrazovat nechce. „V říjnu budu také otvírat stánek v obchodním centru Palladium. Proto jsme nyní přijali novou kolegyni Kristýnu, která přípravu všech chystaných novinek bude mít na starosti,“ dodává Linda Vavříková.

Krásné počasí obchodnici se zážitky přihrává do noty. „Frčí vyhlídkové lety, jízda terénním Humerem i let stíhačkou a také jízda Ferrari,“ říká.

CONTENT24

LINDA VAVŘÍKOVÁ

V březnu měla Linda Vavříková plné ruce práce se stěhováním firmy.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).