Menu Zavřít

Vodafone nabídne dobíjení na pobočkách České pošty

25. 7. 2011
Autor: profit

Vodafone jako první mobilní operátor nabídne zákazníkům možnost dobíjet kredit na všech pobočkách České pošty.

Vodafone nabídne dobíjení na pobočkách České pošty

Foto: Vodafone

Rychle a za asistence pracovníků pošty bude možné dobíjet na přepážkách všech 3 300 poboček České pošty po celé republice. Zákazníci budou moci dobíjet částkou od 200 do 9 999 Kč. Díky spolupráci s Českou poštou Vodafone zvýší počet dobíjecích míst po celé České republice na více než 23 tisíc.

Jsme první, kdo zákazníkům s předplacenými kartami umožňuje dobíjet kredit rychle a jednoduše na nejbližší pobočce pošty, kam chodí pravidelně,“ říká Martin Pejša, ředitel prodeje nefiremním zákazníkům Vodafonu a dodává: „Zjednodušíme tak život více než milionu našich zákazníků, které ovlivnil výpadek dobíjení přes terminály Sazky.

Výhodou dobíjení na pobočkách České pošty je fakt, že probíhá za asistence tamních pracovníků. Zákazníci se tak nemusejí učit ovládat žádný nový systém, ani se nemusejí bát, že si kvůli chybě nedobijí.

Jak se u Vodafone dobít?

BRAND24

Zákazníci Vodafonu tak mohou dobíjet kredit přes 3300 poboček České pošty, bankomaty České spořitelny, ČSOB/Poštovní spořitelny, Komerční banky, Euronetu, Oberbanky, Volksbanky, CitiBanky, více než 140 prodejen Vodafone a přes víc než 2000 terminálů společnosti Lekkerland na čerpacích stanicích, trafikách a tabácích. Mimo to dnes k dobíjení slouží i pobočky sázkových kanceláří Tipsport, internetové bankovnictví vybraných bank, pokladny obchodních řetězců Globus, Rossman, Electro World, Billa, COOP a Tesco a samozřejmě i prostřednictvím dobíjecích kuponů a skrze hotovostní terminály společnosti Europay a Czech Internet Solutions,

Zákazníci budou moci na pobočkách České pošty dobíjet částkou od 200 do 9 999 Kč. Vodafone tímto krokem dále rozšiřuje spolupráci se strategickým partnerem Českou poštou, která již nyní prodává sady produktů a služeb Vodafonu. Možnost dobíjet na přepážkách pošty odstartovala dnes.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).