Menu Zavřít

veřejné zakázky

7. 8. 2006
Autor: Euro.cz

Výběr finančněúčetního informačního systému odstartovala Vodárenská akciová společnost se sídlem v Brně. Předmětem zakázky je dodávka systému pro 80-100 uživatelů na databázové platformě Oracle nebo MS SQL Server včetně implementace a technické podpory.

* Výběr finančněúčetního informačního systému odstartovala Vodárenská akciová společnost se sídlem v Brně. Předmětem zakázky je dodávka systému pro 80-100 uživatelů na databázové platformě Oracle nebo MS SQL Server včetně implementace a technické podpory. Převážná část uživatelů se k systému bude připojovat prostřednictvím terminálových služeb nebo pomocí internetového rozhraní s tenkým klientem. Systém nebude sloužit k fakturaci vodného a stočného. Firma předpokládá zahájení provozu od 1. ledna 2008.

* Rekonstrukci školní jídelny a víceúčelového hřiště připravuje základní škola Plešivec. Veřejnou zakázku za 25,5 milionu korun vypsala radnice v Českém Krumlově.

* Sruby dočasného ubytování doplní rekreační plochu autokempu ve Špindlerově Mlýně. Správa Krkonošského národního parku nyní hledá firmu, která sruby včetně inženýrských sítí vybuduje. Cena zakázky přesahuje 11,3 milionu korun.

* O poskytnutí dlouhodobého úvěru ve výši 35 milionů korun má zájem město Dačice. Je určen na financování výstavby letního koupaliště. Splatnost má činit 15 let od ukončení čerpání.

* Rekonstrukci léčebny dlouhodobě nemocných ve Vršovicích připravuje radnice městské části Praha 10. Předpokládaná cena zakázky činí 130 milionů korun.

* Nové meziměstské autobusy koupí Dopravní podnik Ústeckého kraje. Jedna veřejná zakázka se týká čtyř kusů autobusů s pohonem na CNG, druhá pak deseti autobusů s pohonem na naftu.

* Zhotovení kanalizace k podchycení a neškodnému odvedení odpadních vod produkovaných v katastru obce Radíkov je předmětem veřejné zakázky. Vypsal ji olomoucký magistrát, předpokládaná cena činí 58,4 milionu korun. Součástí je také výhledové napojení nemovitostí v prostoru mezi Radíkovem a Lošovem.

* Úklidové služby poptává Vojenská nemocnice Olomouc. Smlouva bude uzavřena na období čtyř let, počínaje začátkem února 2007.

* O dodávku ponožek má zájem Generální ředitelství cel. Předpokládaný roční objem černých bavlněných ponožek činí zhruba 60 tisíc párů, objem černých vlněných ponožek je kolem 22 tisíc párů ročně. Smlouva s vítězem bude uzavřena na období let 2006-2009.

* Rekonstrukci Muzea města Ústí nad Labem plánuje tamní magistrát. Cílem je zřízení centra česko-německých studií „Collegium Bohemicum“. Akce přijde na 180 milionů korun.

* O rekonstrukci fotbalového hřiště má zájem FC BECK Mělník. Zakázka za 12,6 milionu korun se týká umělého trávníku třetí generace.

* Podpora výroby vajec a drůbežího masa v drůbežárně Bochog v Mongolsku je předmětem veřejné zakázky, vyhlášené tuzemským ministerstvem zemědělství. Investice za více než 10,1 milionu korun se uskuteční v oblasti Centrální Ajmak. Zakázka je součástí dobudování vzorového a ukázkového drůbežářského podniku.

* Poskytovatele mobilních telekomunikačních služeb vybírá Státní zemědělský intervenční fond.

* Farmu pro chov prasat v angolské provincii Bié vybuduje firma, která uspěje ve veřejné soutěži českého ministerstva zemědělství. Projekt bude sloužit jako model pro výstavbu podobných provozů v dalších lokalitách.

* Nový kancelářský nábytek nakoupí Ústav molekulární genetiky Akademie věd České republiky pro svou budovu v Praze-Krči. Předběžná cena zakázky je čtyři miliony korun. V další veřejné zakázce pak ústav vybere dodavatele zařízení interiéru reprezentačních prostor.

BRAND24

* Komplexního úklid v Kroměřížské nemocnici zajistí vítěz veřejné zakázky, vyhlášené akciovou společností provozující tuto nemocnici. Smlouva bude uzavřena na dobu čtyř let, počínaje začátkem letošního října.

* Digitální fotoaparáty koupí ministerstvo vnitra. Má zájem o 1090 přístrojů a 90 externích blesků.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).