Menu Zavřít

Veřejné zakázky

16. 1. 2006
Autor: Euro.cz

* Dvě stě nových serverů kupuje ministerstvo zahraničních věcí. Součástí zakázky je také zajištění záručního a pozáručního servisu.

O vítězi rozhodne nejen nabídka ceny, ale také výsledek testu zapůjčených vzorku serverů. Firma musí zajistit také jejich dopravu do zastupitelských úřadů v Evropě a Severní Americe.

* Víceúčelový areál (výstavní, sportovně kulturní a kongresové centrum) plánuje postavit magistrát v Karlových Varech. Veřejnou soutěž na dodavatele stavby za 790 milionů korun chce vyhlásit na začátku dubna.

* Výstavbu nového sídla Úřadu práce ve Frýdku-Místku zajistí vítěz veřejné zakázky, vypsané v uplynulém týdnu. Součástí je také vybavení systémy informačních a komunikačních technologií a zařízení interiéru. Předpokládaná cena zakázky činí 158 milionů korun.

* Útočné nože (UTON vz. 75) poptává oddělení centrálních nákupů Policejního prezídia. Má zájem také o roznětnice a pyrotechnická zrcátka.

* Sportovní halu vybuduje město Červený Kostelec. Stavební firmy se mohou hlásit do 17. února. Předpokládaná cena zakázky činí 24 milionů korun bez DPH.

* Domov důchodců chystá postavit radnice v Přerově. Veřejnou zakázku na dodavatele stavby vyhlásí pravděpodobně v březnu. Podobné zařízení dosud ve městě chybělo, zájem seniorů je přitom obrovský. Investice má dosáhnout téměř 150 milionů korun.

* Provozovatele parkovišť hledají v Hranicích na Moravě. Radnice zatím vypsala veřejnou soutěž o návrh na jejich provozování. Nová organizace dopravy a parkování začne nejpozději v polovině roku po dokončení rekonstrukci Masarykova náměstí.

* Rekonstrukci pasáže Laguna plánuje radnice ve Zlíně. Cílem je přeměna stávajícího nepřitažlivého průchodu v centru města na plnohodnotnou pasáž. Veřejnou zakázku na stavební práce chce radnice zveřejnit 10. února, rekonstrukce by se pak měla uskutečnit od letošního července do konce listopadu 2007.

* Počítačové programy chce koupit ministerstvo obrany. Jedná se o 75 různých programů pro informační systémy rezortu (včetně operačních systémů a antivirového software). Zájemci se mohou hlásit do 6. března.

* Správce budov vybírá městská část Praha 10. Konkrétně má zájem o správu 39 školských zařízení a čtyř administrativních budov včetně objektu radnice.

* Přístupu k internetu se týká veřejná zakázka, kterou hodlá na začátku února vyhlásit brněnský magistrát. Cílem je zajištění veřejného přístupu občanů k širokopásmovému internetu prostřednictvím veřejné knihovny.

* Zateplení a nástavbu mateřské školy připravuje město Hostivice u Prahy. Součástí je také částečná rekonstrukce objektu, týkající se rozvodů vody, kanalizace, elektroinstalací a ústředního topení. Předpokládaná cena zakázky činí 30 milionů korun.

* Dodavatele stravenek na další tři roky vybírá východočeská správa Policie České republiky se sídlem v Hradci Králové.

BRAND24

* Nové tonery nakoupí Pozemkový fond České republiky pro své pražské ústředí i všechna územní pracoviště. Určeny jsou pro tiskárny Lexmark, HP a další. Fond má zájem o dva tisíce zásobníků.

* Rekonstrukci hospody chystá radnice v obci Malesice u Plzně. Stavební práce za sedm milionů korun se budou týkat nového zastřešení a zbudování nového sociálního zařízení v přístavbě.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).