Menu Zavřít

VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

5. 3. 2007
Autor: Euro.cz

Kapalný kyslík a dodávky dalších plynů pro medicínské použití nakoupí Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou. Smlouvu je možné uzavřít i na dobu neurčitou. Kontakt: Martina Horáková, martina.horakova@ftn.cz, tel.: 261 083 400. Ubytování pro hasiče potřebuje zajistit Brno.

  • Kapalný kyslík a dodávky dalších plynů pro medicínské použití nakoupí Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou. Smlouvu je možné uzavřít i na dobu neurčitou. Kontakt: Martina Horáková, martina.horakova@ftn.cz, tel.: 261 083 400.
    • Ubytování pro hasiče potřebuje zajistit Brno. Konkrétně jde o realizaci přístavby ubytovny pro 75 ubytovaných prodloužením budovy s obestavěným prostorem 6120 m3. Kontakt: Eva Nebesářová, eva.nebesarova@grh.izscr.cz, 950 819 927.
    • Interiér společenského sálu zaplatí město Police nad Metují. Cílem je zabezpečit Centrum celoživotního vzdělávání. Jedná se o stoly, židle, nábytek, knihovnu, doplňky WC a umýváren, vitráže oken, žaluzie a podobné vybavení. Kontakt: Zdeněk Kadidlo, kadidlo@meupolice. cz, tel.: 491 541 118.
    • Autobusy pro městskou dopravu nakoupí město Brandýs na Labem. Zakázka je vypsána na 10 kusů autobusů pro příměstskou a městskou dopravu, minimální obsaditelnost je 53 sedících cestujících, délka do 13 metrů. Kontakt: Štěpán Ševčík, sevcik@csad-me.cz, 283 881 559.
    • Pravidelné dodávky injekčních jehel a stříkaček ve specifikaci a množství podle zadávací dokumentace je třeba zajistit do Nemocnice Most, Nemocnice Děčín, Masarykovy nemocnice v Ústí n. L., Nemocnice Chomutov a Nemocnice Teplice. Dodávky budou prováděny opakovaně dvakrát až třikrát týdně. V případě urgence musí být dodavatel schopen dodávku realizovat do 24 hodin. Kontakt: radovan.stanka@mnul.cz, tel.: 477 115 050.
    • Plzeňsko hledá silničáře. Jedná se o uskladnění a budoucí odprodej posypové soli K3S pro zimní období. Kontakt: Radek Kadlec, kadlec@suskt.klatovsko. cz, 728 331 685.
    • Personální audit vedení Plzeňských městských dopravních podniků požaduje tato společnost. Výsledkem má být prokázání profesionálních kvalit vedoucích manažerů podle požadavků veřejné zakázky. Kontakt: Václav Zikmund, zikmund@pmdp.cz, 378 037 513.
    • Kuchyň, umývárnu a záchody - to vše včetně přístavby potřebuje vystavět kraj Vysočina pro svou provozovnu v Jihlavě. Kontakt: Hana Javůrková, javurkova.h@kr-vysocina.cz, 564 602 229.
    • Počítačovou podporu nakoupí Vojenská nemocnice Brno. Předmětem zakázky je vybudování IT infrastruktury, dodávka aplikačních SW a provedení souvisejících služeb, dodávek a stavebních prací. Součástí je rekonstrukce a dobudování datového centra včetně sítě i serverů, dodávka pracovních stanic, zavedení IS/IT (NIS, MIS, PACS), konverze školení, zkušební provoz, legislativní údržba, podpora a servis. Kontakt: Antonín Vodák, avodak@vnbrno.cz, +420 973 445 585
    • Osobní padáky pro armádu, včetně školení záchranné a výsadkové služby, nakoupí Ministerstvo obrany ČR. Kontakt: Vojenské zařízení 4218 Štěpánov u Olomouce, ul. Nádražní, PSČ 783 13 Štěpánov u Olomouce.
    • Úklid pro důchodce potřebuje zajistit Domov pro seniory Slunečnice v Ostravě-Porubě. Účelem je provádění základního úklidu a desinfekce podlah, obkladů, nábytku, obložení, sociálního zařízení včetně mimořádného úklidu na základě požadavku zadavatele. Smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou. Kontakt: Radek Baran, rbaran@ddporuba.com, tel.: 599 508 111.
    • Plyn, osvětlení i kanalizaci potřebuje zrekonstruovat město Cheb v ulicích Sportovců a Šumavská. Technické požadavky: komunikace 1500 m2 v kategorii místní obslužné komunikace, kanalizace zhruba 300 mb, plynovod 80 m, veřejné osvětlení 6 sloupů a 200 m kabelů. Kontakt: Petr Kukla, kla@mestocheb.cz, tel.: 354 440 269.
    • Opravu silnice mezi Ražicemi a Protivínem zadává Jihočeský kraj. Cílem je oprava poškozeného krytu a podkladních vrstev vozovky na komunikaci III/1404 v celkové délce 8,5 km. Oprava zahrnuje recyklaci a reprofilaci za studena, vyrovnání příčného profilu a provedení nové obrusné vrstvy, včetně úpravy rozjezdů. Kontakt: Jindra Dominová, dominova@kraj-jihocesky.cz, tel.: 386 720 254.
    • Pomoc ženám v nouzi chce zabezpečit Olomoucký kraj. Potřebuje proto provést rekonstrukci dostavby objektu bývalé ubytovny na pavilon pro psychotické ženy. Součástí je i vybudování vodovodu, kanalizace, rozvodů slaboproudu a teplovodu, včetně nutných přípojek. Kontakt: Aleš Houserek, a.houserek@kr-olomoucky. cz, tel.: 585 508 125.
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).