Menu Zavřít

Vánoční nadílky

28. 12. 2009
Autor: Euro.cz

Pozitivní zprávy

(bez nadtitulku)

BRAND24

- Zástupci nákupní Galerie Fénix předali 18. prosince společně s Nadačním fondem Kapka Naděje první část ze tří set dárků dětem hospitalizovaným v pražské Klinice dětské hematologie a onkologie Fakultní nemocnice v Motole. Zbylé dárky v rámci projektu Strom naděje a splněných přání předala prezidentka fondu Vendula Auš Svobodová 23. prosince v transplantačním centru Dětského pavilonu.
- Pro více než stovku dětí z dětských domovů Klokánek a děti a rodiče z azylového domu Otevřené srdce uspořádalo pět pražských provozoven KFC od 14. do 18. prosince zábavné odpoledne. Kromě kuřecích specialit děti soutěžily o ceny a setkaly se s osobnostmi českého showbyznysu.
- Zaměstnanci Raiffeisenbank splnili vánoční přání dětem v azylovém domě Klokánek v Praze 4. Spolupráce banky s Klokánkem začala už letos v létě, kdy její zaměstnanci kompletně vymalovali zařízení azylového domu. A v lednu Raiffeisenbank uspořádá mezi svými zaměstnanci celorepublikovou sbírku hraček, dětského oblečení a sportovních potřeb pro všechny Klokánky v republice.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).