Menu Zavřít

Vánoční nabídky českých operátorů

27. 11. 2006
Autor: Euro.cz

Telekomunikační operátoři se letos předhánějí v tom, kdo nabídne zákazníkům lepší nabídku. Služby mobilních operátorů využívá už téměř 12 milionů zákazníků a fixní síť O2 se chce pokusit získat zpět své klienty. A vy na tom všem můžete vydělat!

Telekomunikační operátoři se letos předhánějí v tom, kdo nabídne zákazníkům lepší nabídku. Služby mobilních operátorů využívá už téměř 12 milionů zákazníků a fixní síť O2 se chce pokusit získat zpět své klienty. A vy na tom všem můžete vydělat!

T-MOBILE - VOLÁNÍ ZDARMA PRO VĚRNÉ

Operátor T-Mobile připravil nabídku pro všechny nové zákazníky (nebo klienty, kteří přejdou z předplacené karty na tarif). Podmínkou je podpis smlouvy na dva roky. Za to dostanete pět tisíc minut volání a 500 SMS do sítě T-Mobile zdarma, a to po dobu 3 až 24 měsíců (v závislosti na tarifu). Navíc není omezena možnost zakoupení dotovaného telefonu či aktivace tarifního zvýhodnění HIT, které snižuje cenu za volání o pětinu a cenu SMS z 1,70 na 1 korunu. Nevýhodou ovšem je, že bonusové volné minuty se využijí až po vyčerpání volných minut v rámci zvoleného tarifu. Kromě toho každý takový zákazník, který si navíc aktivuje tarif Happy Partner, může získat telefon Nokia 1600 nebo Sony Ericsson J220i za jednu korunu. Pro ty, kteří si využijí vánoční nabídku a aktivují si ji přes eShop, je pak připraven ještě další dárek v podobě tarifního zvýhodnění Pevná+ na šest měsíců zdarma.

Zkrátka nepřijdou u T-Mobilu ani noví Twist zákazníci. Pro ty je připraveno volání mimo špičku (od 21 do 9 hodin ve všední dny a o víkendech a státních svátcích) do sítě T-Mobile v ceně jedné koruny za minutu. A to v případě, že si klient zakoupí speciální předplacenou kartu Twist Vánoce 2006, která stojí 249 korun. Pokud si zákazník zakoupí Twist kartu a telefon, získá počáteční kredit 650 korun zdarma. Pro ty, kteří si zakoupí před Vánocemi libovolnou Twist sadu v eShopu, je navíc připravena pětiprocentní sleva na tuto sadu a doručení až domů zdarma. Obě nabídky platí do konce roku.

VODAFONE - ODMĚNY DOSTANOU VŠICHNI

Vodafone na podzim změnil celkovou firemní politiku. Jednou ze změn byl také krok, v rámci kterého se rozhodl odměňovat nejen nové, ale i stávající zákazníky. Letošní vánoční nabídka je tedy první, u které se s touto strategii střetáváme. Onen dárek pro všechny zákazníky spočívá ve víkendových SMS do sítě Vodafone zdarma, a to od 6. ledna do 1. dubna 2007 pro všechny zákazníky bez rozdílu. Tyto SMS se u tarifů Nabito neodečítají z předplaceného kreditu.

Pro nové nefiremní zákazníky je však i přesto připravena speciální nabídka. Dárek je připraven pro každého, kdo si až do 31. prosince 2006 pořídí novou SIM kartu s tarifním programem Nabito. Ti dostanou dárek ve výši 500 až 2000 korun (v závislosti na tarifu), který mohou využít v podobě slevy z útraty, anebo slevy z volací jistiny. Slevu z útraty lze čerpat maximálně rok a může být uplatněna až do výše poloviny z částky měsíčního paušálu ke zvolenému tarifu.

Poslední vánoční novinkou je Vodafone divoká karta, která za 200 korun nabízí 500 korun kreditu a speciální cenu za volání do sítě Vodafone ve výši 2,98 koruny za minutu.

O2 - VOLNÉ VÍKENDY PRO NOVÁČKY

BRAND24

Společnost O2 připravila pro nové zákazníky lákavou nabídku v podobě volání zdarma do pevné i mobilní sítě O2. A to tři měsíce (u pevné linky), šest měsíců (u vánoční předplacené karty O2 Fajn) a šest nebo 12 měsíců (u mobilních tarifů, v závislosti na tarifu). Volat zdarma je možné celý pátek, sobotu a neděli. Volání zdarma se však čerpá až po vyčerpání volných minut. Předplacenou kartu je pro čerpání nabídky nutné nejprve dobít nejméně 300 korunami kreditu. Nabídka volání zdarma se týká i stávajících zákazníků, kteří přestoupí z předplacené karty na tarifní program. Nabídka platí do 31. prosince 2006.

O2 si připravilo také vánoční nabídku pro ty, kteří si nově aktivují ADSL. Prvních 30 tisíc klientů, kteří si do konce roku nově aktivují libovolnou službu O2 Internet Expres nebo O2 Internet Expres Extreme, získá navíc mobilní telefon LG KG 100 s předplacenou kartou O2 Fajn za jednu korunu.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).