Menu Zavřít

Vánoce pokračují i po Novém roce

9. 1. 2006
Autor: Euro.cz

AKTUÁLNĚU telekomunikačních firem neskončily vánoční svátky s Novým rokem, ale mnohé nabízejí zvýhodněné služby dále. Například mobilní operátor T-Mobile do konce února všem svým zákazníkům nabídne hovory ve své síti za jednotnou cenu 11,78 koruny bez ohledu na jeho délku.

AKTUÁLNĚ

U telekomunikačních firem neskončily vánoční svátky s Novým rokem, ale mnohé nabízejí zvýhodněné služby dále. Například mobilní operátor T-Mobile do konce února všem svým zákazníkům nabídne hovory ve své síti za jednotnou cenu 11,78 koruny bez ohledu na jeho délku. Službu si uživatelé nemusejí nijak aktivovat, stačí před volaným číslem vytočit předčíslí *7330.

Český Telecom zase do 15. ledna prodloužil nabídku připojení k internetu prostřednictvím ADSL, která obsahuje pořízení modemu, aktivaci a měsíc provozu za tři koruny. Na akční nabídky Telecomu si již u Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže stěžovala konkurenční firma GTS Novera.

BRAND24

Eurotel prodloužil až do konce března pro nové i dosavadní zákazníky možnost volat ve své síti po třetí minutě bez hovorného a v době mimo špičku i na pevné linky.

Oskar Vodafone až do konce ledna nabízí při pořízení některého ze svých nových tarifů až 12 měsíců bezplatného volání v rámci své sítě a odpuštění až čtyř měsíčních paušálů. Vedle toho firma nabízí speciální Oskarty se čtyřmi víkendy bezplatného volání. Firma také v lednu zlevnila zhruba polovinu nabízených telefonů až o 1000 korun.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).