Menu Zavřít

V srpnu je nejnavštěvovanějším srovnávačem pojištění na českém internetu ePojisteni.cz

24. 8. 2011
Autor: profit

Internetové stránky ePojisteni.cz, které nabízejí srovnání různých pojistných produktů, se v srpnu 2011 staly podle rankingu Alexa (www.alexa.com) nejnavštěvovanějším tuzemským internetovým srovnávačem pojištění.  

Foto: ePojisteni.cz

Stále více Čechů si tak naplno uvědomuje výhody, které jim přináší uzavírání pojištění přes internet. Vedle časové úspory vám tento způsob pojištění přinese především úsporu peněz.

Jsme rádi, že více a více lidí využívá našich služeb srovnání pojištění a může se tak přesvědčit o jejich výhodnosti. Od roku 2008, kdy jsme naši službu spustili, jsme našim klientům ušetřili už více jak 230 milionů korun. A průměrná úspora na jednoho klienta u nás dosahuje téměř tří tisíc korun,“ říká marketingový ředitel ePojisteni.cz David Holý.

BRAND24

Největší část pojištění, které se prodá přes internet, tvoří povinné ručení a havarijní pojištění na automobily. Díky internetu se lidem daří na takových pojistkách ušetřit ročně tisíce korun. Na dalších místech jsou pak cestovní pojištění  nebo pojištění domácnosti. My na ePojisteni.cz  stále přidáváme nové produkty  jako třeba pojištění domácích mazlíčků, které si nalézá více a více zájemců,“ popisuje Holý.

Ten nyní věří, že úspěch zažije ePojisteni.cz nejen u svých klientů, ale také u internetových odborníků. „Rozhodli jsme se přihlásit do soutěže WebTop100, kde se utkáme s těmi největšími internetovými giganty. Věříme, že naše práce, která spoustě lidem přináší velké úspory, dojde ocenění,“ dodává Holý.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).