Menu Zavřít

Tři partneři rozšířili vedení

16. 10. 2007
Autor: Euro.cz

bpv Braun Haškovcová

BRAND24

Advokátní kancelář bpv Braun Haškovcová jmenovala tři nové partnery. Advokáti Pavel Vincík (33), David Vosol (32) a Fritjof Winkelmann (41) tak posílí dvojici zakládajících partnerů, Arthura Brauna a Thu Nga Haškovcovou, ve vedení společnosti.
Pavel Vincík pracoval v kanceláři Haarmann Hemmelrath, nyní bpv Braun Haškovcová, nejprve jako student práv a ekonomie, později jako koncipient a advokát. Věnuje se zejména oblasti práva obchodních společností, procesního práva a práva nemovitostí, v neposlední řadě též oblasti nových investic. Vincík je svobodný a mezi jeho zájmy patří sport, hudba a cestování.
David Vosol se stal členem týmu v roce 2000 poté, co působil v zahraničí a v pražské pobočce renomované zahraniční kanceláře. Klientům radí zejména při korporátních a nemovitostních transakcích a akvizicích, rozsáhlé zkušenosti má také v oblasti restrukturalizací, bankovního a finančního práva. Vosol je ženatý a k jeho koníčkům náleží sport a historie.
Fritjof Winkelmann přišel po předchozí sedmileté praxi v advokátní kanceláři v Německu do pražské kanceláře Haarmann Hammelrath v roce 2005. Zabývá se zejména procesním a pojistným právem, právem nemovitostí a obnovitelnými energiemi. Je ženatý a ve volném čase se věnuje golfu a tenisu.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).