Menu Zavřít

Tomáš Čihula, Jan Pošvář, Jana Rybáková, Lucie Kislerová

29. 10. 2009
Autor: Euro.cz

Kinstellar mgr.

BRAND24

právník, manažer, koncipientky
Mezinárodní advokátní kancelář Kinstellar přijala do svého týmu několik posil. Nejvýznamnější z nich je specialista na hospodářskou soutěž a evropské právo Tomáš Čihula, který nastoupil do pozice seniorního právníka, jenž povede tým kanceláře pro soutěžní a evropské právo. Absolvent Právnické fakulty UK v Praze získal zkušenosti v předních právních firmách doma i v zahraničí. Posledních několik let působil v Bruselu v Evropské komisi a v bruselské advokátní kanceláři Van Bael & Bellis. Čihula hovoří anglicky, německy a francouzsky, mezi jeho zájmy patří cestování, četba, tenis, plavání a vysokohorská turistika.
Oporou pro marketing a rozvoj obchodních příležitostí se stal Jan Pošvář, který nastoupil do pozice marketing & business development advisor. Je absolventem VOŠ mezinárodního obchodu a cestovního ruchu, hovoří německy, anglicky, francouzsky a částečně španělsky. Mezi jeho záliby patří charitativní projekty, kterým ve svém volném čase zajišťuje komunikační podporu.
Dalšími novými členkami týmu jsou Jana Rybáková a Lucie Kislerová, které nastoupily na pozice advokátních koncipientek. Rybáková vystudovala práva a španělštinu na v Praze. Před příchodem do mezinárodní advokátní kanceláře Kinstellar pracovala několik let ve společnosti T-Mobile. Lucie Kislerová vystudovala Právnickou fakultu MU v Brně, praxi získala v mezinárodním právním oddělení Ministerstva zahraničních věcí ČR.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).