Menu Zavřít

TIPY TÝDNE

19. 4. 2004
Autor: Euro.cz

NÁRODNÍ MUZEUM: KABINET DRAHÝCH KAMENŮ Po měsíční rekonstrukci 1. dubna muzeum znovu otevřelo jednu znejkrásnějších trvalých expozic: Kabinet drahých kamenů. Originální nasvícení a elegantní instalace umocňují v návštěvníkovi dojem, že stanul vpokladnici pohádkového království.

Výstava NÁRODNÍ MUZEUM: KABINET DRAHÝCH KAMENŮ Po měsíční rekonstrukci 1. dubna muzeum znovu otevřelo jednu znejkrásnějších trvalých expozic: Kabinet drahých kamenů. Originální nasvícení a elegantní instalace umocňují v návštěvníkovi dojem, že stanul vpokladnici pohádkového království. Mimořádnými exponáty jsou surové diamanty a dva brilianty shmotností až 24 karáty. (Otevřeno denně kromě prvního úterý v měsíci 9-18 hod.) Film

BRAND24

IMAX - SPACE STATION**

U nás jediné kino Oskar IMAX v Praze uvádí první trojrozměrný film natočený ve vesmíru - Space Station 3D. Při jeho sledování se speciálními brýlemi si diváci prožijí stav beztíže a spolu s kosmonauty se zúčastní mezinárodní mise za objevy vesmíru. Film vznikl ve spolupráci s americkým úřadem pro letectví a kosmonautiku NASA.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).