Menu Zavřít

TIPY TÝDNE

8. 12. 2003
Autor: Euro.cz

VÁNOČNÍ ZPÍVÁNÍ V záplavě koled všeho druhu je Vánoční zpívání výjimečné už interpretem, kterým je Foerstrovo komorní pěvecké sdružení vedené dirigentem Lukášem Vasilkem. Původní je i výběr a úprava všech skladeb - na albu uslyšíte vedle českých i koledy evropských národů v úpravách respektující jak aktuální hudební vkus, originalitu předloh, tak i specifické možnosti ženského pěveckého sboru.

Hudba VÁNOČNÍ ZPÍVÁNÍ

V záplavě koled všeho druhu je Vánoční zpívání výjimečné už interpretem, kterým je Foerstrovo komorní pěvecké sdružení vedené dirigentem Lukášem Vasilkem. Původní je i výběr a úprava všech skladeb - na albu uslyšíte vedle českých i koledy evropských národů v úpravách respektující jak aktuální hudební vkus, originalitu předloh, tak i specifické možnosti ženského pěveckého sboru.

**Výstava

BRAND24

VODA A ŽIVOT

Národní muzeum pokračuje v pořádání velkoryse koncipovaných výstavních akcí. Tentokrát jde o skutečně bohaté a mnohostranné téma, jak ostatně naznačuje už výmluvný název výstavy. Po hladinách řek, skrze klasický český mlýn až do ponorky na mořské dno - atraktivní forma koresponduje s bohatým informačním obsahem. Výstava se pořádá pod záštitou UNESCO v rámci Mezinárodního roku vody. (Národní muzeum Praha, do 31. 7. 2004, do dubna 9.00 17.00 hod., od května 10.00 18.00 hod.)

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).