Menu Zavřít

Thai massage centers

12. 10. 2005
Autor: Euro.cz

Zastavte se, abyste mohli v budoucnu ještě dlouho běžet

A to doslova. Moudří thajští léčitelé razili teorii, že nejlepší je, když na masáže přicházejí lidé, kteří je zatím ještě příliš nepotřebují. Zbavují je totiž pocitů únavy, odstraňují svalové křeče a nervové napětí, stimulují krevní a lymfatický oběh a způsobují, aby byly svaly, klouby a šlachy ohebnější. Kouzlo masáží spočívá v tom, že v sobě spojují vnitřní toky energie a energetickou rovnováhu a patrný je indický vliv jogínského protahování a dýchání.
Na první pohled se dnes Thajsko veze na vlně módnosti, ale nenechte se tím odradit. Tamní reflexní masáže prověřila tisíciletí a byly, jsou a budou kvalitní bez ohledu na vnější vlivy. Všechny techniky masáží se dodnes praktikují v téměř nezměněné podobě a jejich principem je jednoduchá myšlenka: tělo a duše jsou spojené nádoby. A také čím víc se naše evropské životní tempo zrychluje, tím víc si organismus říká o zpomalení. Cestu ze stresu najdete v Sabai, která vás bude opečovávat a hýčkat od hlavy až k patě, a to doslova, ve svých luxusně a designérsky zařízených centrech. Najdete zde deset druhů masáží obličeje, těla i nohou, včetně masáží bylinných, se směsí vonných olejů odstraňujících celulitidu a v neposlední řadě i speciální masáže pro ženy po porodu.
Naštěstí už nemusíme kvůli vychutnání si pocitů harmonie cestovat do Thajska ani Číny nebo Indie. Maximilian Sabai najdete v Praze 1 v Haštalské ulici, Sabai Slovanský dům vás pro změnu přivítá v ulici Na Příkopě a Sabai Erpet si oblíbili návštěvníci golfového centra na Smíchově.
V říjnu bude otevřeno největší a nejluxusnější Sabai centrum v Rooseveltově ulici na Praze 6. Ve stejném období se objeví pobočka Sabai i v centru Bratislavy na ulici Laurinská a 1. prosince se otevírá pobočka ve Špindlerově Mlýně. Ke konci roku se připravuje zatím poslední projekt Sabai v Praze, v hotelu Ambassador na Václavském náměstí.
A mimochodem: masáže v těchto centrech neprovádějí žádní narychlo přeškolovaní Češi, ale terapeutky z Thajska s dlouholetými zkušenostmi ze zahraničních lázeňských resortů a rehabilitačních zařízení. www.sabai.cz; www.sabai.sk

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).