Menu Zavřít

Strojírenská skupina DMD Group je na prodej

30. 1. 2006
Autor: Euro.cz

Slovenský Fond národního majetku rozběhl prodej strojírenské skupiny DMD Group, která zahrnuje také výrobce zbraňových systémů. „Fond nabízí 99,85 procenta akcií společnosti,“ sdělila mluvčí fondu Tatjana Lesajová. Vítěz tendru má být známý do 27. března. Jedním z registračních kritérii pro zájemce bude sídlo v jedné z členských zemí NATO.

BRAND24

Slovenský Fond národního majetku rozběhl prodej strojírenské skupiny DMD Group, která zahrnuje také výrobce zbraňových systémů. „Fond nabízí 99,85 procenta akcií společnosti,“ sdělila mluvčí fondu Tatjana Lesajová. Vítěz tendru má být známý do 27. března.

Jedním z registračních kritérii pro zájemce bude sídlo v jedné z členských zemí NATO. Předmětem činnosti zájemců musí být strojírenská výroba speciální techniky, využívané na vojenské účely. Uchazeči o koupi kontrolního balíku akcií DMD Group se musí zaregistrovat u fondu nejpozději do 20. února. Zbrojařská výroba skupiny DMD Group zahrnuje výrobu dělostřeleckých systémů, houfnic, raketometů, minometů, bojových věží a různých druhů munice.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).