Menu Zavřít

Společnost Solid Logistics expandovala v Prologis parku

7. 12. 2010
Autor: profit

ProLogis, mezinárodní poskytovatel distribučních nemovitostí, dnes oznámil podepsání nájemní smlouvy na více než 6 000 metrů čtverečních moderních skladových prostor v ProLogis Parku Poznań II se společností Solid Logistics, poskytovatelem logistických služeb.

Foto: Prologis

Navíc společnost Solid Logistics rozšířila své dvě stávající nájemní smlouvy o 8 500 metrů čtverečních skladových prostor ve stejném distribučním parku. Po dokončení této transakce nyní společnost Solid Logistics využívá 27 500 metrů čtverečních skladových prostor v distribučních centrech ProLogis v Poznańi a Gdańsku.

Efektivita logistiky je v oblasti našeho podnikání zárukou zisku a spokojenosti našich zákazníků,” řekl Jarosław Dłużak, warehousing logistics director společnosti Solid Logistics. “ProLogis je solidní partner, který nám dokázal, že kvalitní partnerství mezi zákazníky a developery je možné.

Podepsali jsme několik nájemních smluv v Poznańi a pozorujeme zvýšený zájem o tento region,” řekl Dariusz Proniewicz, leasing manager společnosti ProLogis v Polsku. „Díky omezené nabídce volných prostor očekáváme nárůst nájmů v krátkodobém/střednědobém horizontu.

ProLogis Park Poznań II je strategicky umístěné distribuční centrum tvořené sedmi budovami o celkové rozloze 120 000 metrů čtverečních moderních skladových a kancelářských prostor.

Portfolio ProLogisu v regionu Poznań zahrnuje jedenáct budov o celkové rozloze 164 000 metrů čtverečních průmyslových prostor umístěných ve dvou distribučních parcích přibližně 15 kilometrů západně od centra města. Oba parky umožňují rychlý přístup nejen do regionu Poznańě, ale také do celého Polska a západní Evropy.

BRAND24

Mezi další zákazníky v ProLogis parcích v oblasti Poznańe patří společnosti Coca Cola, HBC, DHL, DSV Solutions, FlexLink Engineering, FRESENIUS Medical Care, Green Integrated Logistics, IBP Conex, Iron Mountain, ITM – Baza Poznańska, JAS FBG, Lekkerland, LIDL, Magna Automotive, NEUCA, Philip Morris, Rhenus Contract Logistics, Rohlig Suus Logistics, Schnellecke, Sopro, Univeg Logistics a Wincanton.

S portfoliem více než 2,1 milionu metrů čtverečních ve 105 budovách v 25 distribučních parcích je ProLogis předním poskytovatelem skladových prostor v Polsku. Společnost má 34 procentní* podíl na trhu skladových prostor pokud jde o nabízené prostory.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).