Menu Zavřít

Společnost 8

13. 2. 2012
Autor: Euro.cz

Společnost

La Bottega de Finestra
Další čerstvá Itálie
Italská gastronomie má v Praze dalšího reprezentanta. Tentokrát je to obchod s bistrem La Bottega de Finestra, který zahájil provoz v Platnéřské ulici. Maso, ryby a zelenina se sem pravidelně dovážejí z míst původu. Celý projekt uvedli v život (zleva) spolumajitelé obchodu a restaurace La Finestra Ondřej Rákosník a Ricardo Lucgue. V pozadí Martin Němec, budoucí šéf připravované restaurace v Brně.

Hotel Hoffmeister
Peruánská kuchyně v Praze
Pod záštitou Marity Landaveri, velvyslankyně Peru v ČR, se v hotelu Hoffmeister uskutečnil úvodní večer Dnů peruánské kuchyně. Další pokračování projektu Cesta světovou gastronomií, tentokrát spojené s výstavou fotografií Giorgia Bikkala, potrvá do konce března. Na snímku zleva managing directorka hotelu Ivana Michalová, velvyslanec Moldavské republiky v ČR Stefan Gorda a Marita Landaveri.

Mladá fronta
Křest Klíče mistrů
V pražském Golem klubu pokřtil hudebník a spisovatel Martin Kratochvíl (vlevo) za účasti Heinze Lynera, iniciátora a duchovního otce celého projektu, české vydání knihy Klíč mistrů. Kniha, kterou vydalo nakladatelství Mladá fronta, čtenáře podrobně seznamuje s metodou o tvůrčí síle myšlení The Master Key System, kterou představil podnikatel, vizionář a filozof Charles F. Haanel už před sto lety.

CONTENT24

PR Klub
Komunikace pro právníky
PR Klub uspořádal první letošní workshop PR Leadership, zaměřený tentokrát na strategickou komunikaci pro právníky. Na snímku zleva Helena Liška, marketing & communication managerka firmy Mazars, Robert Hladil, PR konzultant společnosti Rubikon PR, a Lucie Erbenová, business development managerka Media Education CEE.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).