Menu Zavřít

Společnost 6

31. 1. 2011
Autor: Euro.cz

Společnost

Oceněný šéfredaktor. Organizace Prague Society udělila prestižní ocenění Hanno R. Ellenbogen Citizenship Award Adamu Michnikovi, šéfredaktoru polského deníku Gazeta Wyborcza. Slavnost v budově Velvyslanectví Polské republiky v Praze pořádal Marc S. Ellenbogen, prezident Prague Society a předseda nadace Global Panel. Adam Michnik převzal ocenění v přítomnosti bývalého českého prezidenta Václava Havla a řady vládních ministrů, velvyslanců, politiků, zástupců mezinárodního obchodu a médií. Na snímku zleva místopředseda senátu Petr Pithart, polský velvyslanec Jan Pastwa, exprezident Václav Havel a Adam Michnik.

Vernisáž v centru DOX. V pražském Centru současného umění DOX se koncem ledna konala vernisáž dvou výstav – španělského konceptuálního umělce Juana Garaizabala: Kostel v pohybu a projektu Jiřího Kovandy a dánských autorek Niny Beierové a Marie Lundové: Bob Dylan, Bob Dylan, Boba Dylana. Na fotografii u pódia zleva Juan Garaizabal, Nina Beierová, Marie Lundová, kurátorka Edith Jeřábková a španělský velvyslanec J. E. Arturo Laclaustra Beltrán.

BRAND24

Partnerství módy a motosvěta. Módní značka Diesel uzavřela v lednu 2011 partnerství s firmou Ducati Motor Holding a stala se jejím partnerem na projektu Moto JP pro následující dvě sezony 2011/2012. Na snímku motocyklový závodník stáje Ducati a sedminásobný mistr světa Valentino Rossi spolu s prezidentem a zakladatelem značky Diesel Renzem Rossem.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).