Menu Zavřít

Společnost 51

15. 12. 2010
Autor: Euro.cz

Společnost

Bankéři v Bubenči. V bývalé čistírně odpadních vod a dnešním Ekotechnickém muzeu v Praze-Bubenči se uskutečnil vánoční večírek zaměstnanců Hypoteční banky. Účastnilo se jej téměř 80 procent zaměstnanců banky ze všech koutů republiky. Na snímku zleva Jan Sadil (generální ředitel a předseda představenstva Hypoteční banky), Petr Hutla (člen představenstva a vrchní ředitel ČSOB) a viceprezident ČSA Philippe Moreels (bývalý člen představenstva a vrchní ředitel ČSOB).

Deváté narozeniny. Salon Petra Měchurová oslavil své 9. narozeniny v novém designu a rozšířeném prostoru v Králodvorské ulici v Praze 1. Slavnostní pásku přestřihli tři významní hosté a zároveň pravidelní klienti salonu Anna K a manželé Gottovi.

Kupka na golfu. Sobotní večer 24. listopadu byl v krkonošském designovém hotelu Grund Resort Golf & Ski pro několik šťastlivců významným uměleckým zážitkem. Pouhých pár hodin tu bylo k vidění několik unikátních děl východočeského rodáka Františka Kupky. Na snímku galerista Zdeněk Sklenář, návrhářka a malířka Blanka Matragi a Jiří Grund ml.

Společenské setkání. V Hotelu Carlo IV, v historickém paláci bývalé Hypoteční banky království českého, uspořádala setkání pro své klienty a obchodní partnery LBBW Bank. Hosty přivítal Gernot Daumann, generální ředitel a předseda představenstva banky. Při této příležitosti předala LBBW Bank asociaci APLA šek v hodnotě 300 000 Kč.

Turecká cesta do EU. Úřad vlády České republiky uspořádal konferenci Turecká cesta do EU – začátek konce, nebo konec začátků? Úvodní slovo pronesl pověřený vrchní ředitel Sekce pro evropské záležitosti Úřadu vlády ČR Vojtěch Belling (vlevo). Příspěvek přednesli i člen Evropské komise pro oblast rozšíření a politiku sousedství Štefan Füle (vpravo) či J. E. Koray Targay, velvyslanec Turecké republiky v České republice.

BRAND24

Telekomunikační přípitek. Dial Telecom, přední český poskytovatel telekomunikačních služeb, posílil o firemní a velkoobchodní zákazníky sesterské společnosti Volný. V sídle společnosti Dial Telecom oficiálně přivítali nové kolegy Zdeněk Sivek, předseda představenstva Dial Telecom, a Aleš Zeman, předseda představenstva společnosti Volný.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).