Menu Zavřít

Společnost 49

29. 11. 2011
Autor: Euro.cz

Společnost

HSBC Bank
Na pomoc exportérům
HSBC Bank uspořádala letos již druhý odborný seminář pro české vývozce. Tentokrát byl věnován českému vývozu do zemí Latinské Ameriky, která dnes představuje jednu z nejatraktivnějších exportních destinací. Semináře se mimo jiné zúčastnili (zleva) Marcelo Grimberg Vaz de Campos, tajemník velvyslanectví Brazílie v Praze, Tomáš Nymburský, ředitel exportních finančních služeb HSBC Bank, a Karel Havlíček, generální ředitel společnosti Sindat, a předseda představenstva Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR.

Den podnikatelů
Ocenění se dočkaly i podnikatelky
V průběhu slavnostního večera Dne podnikatelů České republiky, který se konal 24. listopadu, byly představeny také vítězky soutěže Ocenění českých podnikatelek. Na fotografii předává Ivan Čopák, ředitel pro sektorový management a nové obchodní příležitosti GE Money Bank, květinu vítězce kategorie Výjimečná podnikatelka Kateřině Kračmarové. Banka je generálním partnerem soutěže a zároveň partnerem Asociace malých a středních podniků a živnostníků České republiky, která Den podnikatelů pořádala.

Avestus Real Estate
Veřejnost vybrala Modřanský Háj
Rezidenční projekt Modřanský Háj developerské společnosti Avestus Real Estate získal Cenu veřejnosti v regionu Praha 4. Ocenění bylo uděleno v rámci soutěže Realitní projekt roku 2011 pořádané Hospodářskou komorou České republiky. Výsledky soutěže byly slavnostně vyhlášeny v pražském Clarion Congress Hotelu. Na snímku je s převzatým oceněním Anna Noviková, managerka prodejů a marketingu Avestus Real Estate, a Igor Klajmon, ředitel technického oddělení firmy.

CONTENT24

LBBW Bank
Středověké hodování
Na Pražském hradě, v restauraci Vikárka – Rudolfova Slévárna, připravila LBBW Bank pro své klienty a obchodní partnery středověké hodování. Večerem plným zábavy, exkluzivních vín, destilátů a chutného středověkého jídla provázela živá středověká hudba, nechyběly historické tance a šermířská vystoupení. Na snímku zleva předseda představenstva LBBW Bank Gernot Daumann a moderátor večera Adam Nedvídek.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).